自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有無攪錯 , d 風咁勁仲唔卦3 號 ?

我呢邊d風係咁fee fee 聲, d雨拍到個窗拍拍聲, 天文台點攪架 , 又話未來幾小時會卦 3 號 , 又話傍晩或今晚最接近本港 , 咁係咪即係等d人返哂工返哂學, 中午個陣就卦 3 號 , 再等d人放哂學, 放哂工 , 六點幾先 8 號呀 , 次次都係攪到我地呢d小市民 , 兩頭唔到岸

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

複式洋房

Re: 有無攪錯 , d 風咁勁仲唔卦3 號 ?

不過有時天文台都好難做0既,做咩決定都會俾唔同0既人鬧...~~~ 不過今次都叫好,起碼一早已經叫定D幼稚園、弱能人士學校停左課先~ 如果唔係仲俾多D家長鬧呀!
Open yourself to enjoy every precious moment!!

大宅

剛剛掛左no.3啦
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

大宅

掛左3號,幼稚園放假。

珍珠宮

出面真係好大風
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至