想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Day 30

大家好.
我想請問一下, 如果今日已 day 30.. 但仲未來 m.. 而平時一定係28日的 cycle... 係咪有機呢..

但又有另一個問題.. 我响 day 27 那天驗過.. -ve 噃...

咁照你們經驗.. 係咪唯有再等呢...

煩惱..

大宅

Re: Day 30

如果你平時超準,咁就好大機會啦﹗

你係咪用早晨第一次的小便呀﹖

祝BINGO
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

複式洋房

Thanks.. 係呀.. 個日我係响一早驗架...
而市面的棒棒一直都聽講好準..

咁除非我身體奇怪d, 無咁快驗到啦..

在 forum 常常看到話好快就驗得出... 我真怪呢.. 哈哈..

大宅

每個人都唔同既,不過一日未黎M都當自己有,小心D啦﹗

祝BINGO

我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

大宅

我今日都 day 31... m 都未來.... 我通常 28-30日..

不過早幾個月又試過一次 35日先來.. 今次唔敢咁大期望.....

複式洋房

複式洋房

Really?? wah... 咁我地一定要 keep 住互通消息呢..

我情況就只有早, 好少遲...

I think I will test again on Day 35.. dont' want to waste the testers :)

大宅

ME TOO. 我同你的CASE一樣,我想過多幾日重未有M,就再買TESTER再試.

希望大家都BINGO啦! [quote]
chung_mama 寫道:
大家好.
我想請問一下, 如果今日已 day 30.. 但仲未來 m.. 而平時一定係28日的 cycle... 係咪有機呢..

但又有另一個問題.. 我

男爵府

係咪一定要早晨第一次的小便? 我day27啦, 但係晚黑沖涼時驗, 會否影響結果呢

大宅

MavisNg 寫道:
係咪一定要早晨第一次的小便? 我day27啦, 但係晚黑沖涼時驗, 會否影響結果呢

DAY 27太早驗喇...忍下先啦..... 晨尿.. 因為儲多d時間, 所以會準好多

大宅

複式洋房

有 d 人又會好快就 check 到.. 我就無咁好彩啊..
但, 一日 m 未黎, 即係仲有機會啦..
哈哈..

希望再過多兩日.. 都無嘅話, 又可以再 test..

Excited :lol:

複式洋房

我cycle 係 32 - 36 days, 今日已經係 第34 啦。好緊張呀。唔知今次得唔得哩? 我前兩日都用david 驗孕紙check 過都無。 唔知係係因為無用晨尿驗呢? 而且,今個月無谷m,以前每次mc前4-5 days都會胸痛。仲有keep 注都多左黃色分泌。總之好似好有幾會咁。 希望得啦。

大宅

我今日已經遲左十日喇! 都唔知會唔會bingo? 我想問day1係只m等1日定黎完個日叫day1呢?

男爵府

我用曼仔check咗, 結果係-ve, 好失望 :-(
真係有d想放棄

大宅

bananabook,

day1=M第一日

大宅

MavisNg,

唔更要,過多幾日再check,可能太早,驗唔到呢~~
加油呀
我都等緊,day26 ,下星期派彩∼∼

複式洋房

係呀... 我都買定左多一支棒棒... 希望如果過埋聽日都未有 m 嘅話, 咁就可以再 test..

聽日係 day 32 嘛...

我已經盡量唔諗.. 哈哈.. 但又真係令人緊張呢..

大家都努力期待啦.. :-P

複式洋房

想問下M遲了好幾天還未來, 今次又無谷胸,
但體溫不高, 只有36.2 - 36.5, 係咪表示機會好微?

男爵府

Dear Kennisip,

已經嚟咗m, 無機會了
下個月仍需努力
祝你們每個成功

首頁

尾頁

跳至