育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章

請問Mamy Poko定係 pampers特級棉柔好用

請問Mamy Poko滿意寶寶(米奇老鼠)定係 pampers特級棉柔 邊隻好用.

因為mamy poko剛剛寄左封信俾我, 可以用特價訂購,
1箱$275 / 每包$91
2箱$530 / 每包$88
3箱$765 / 每包$85

我e+用緊pampers特級棉柔, 大家覺得mamy poko會唔會好用過pampers.

子爵府

Re: 請問Mamy Poko定係 pampers特級棉柔好用

請問點樣先會有佢地封特價訂購信架? 佢地有無講是日本版還是台灣版呢? 如是日本版我都想訂呀! 同埋你登出的價錢是甚麼碼的呢?

日本版我用過,我覺得同pampers特級棉柔一樣咁好用呀!

另外,我想問知唔知在那裏可買到Mamy Poko日本版的紙尿片呢?

別墅

Re: 請問Mamy Poko定係 pampers特級棉柔好用

Mamy Poko日本版 比 pampers 棉柔再soft d.

Mamy Poko日本版萬寧可以買到.

大宅

請問點知佢係日本版定台灣版, 我見張紙影果包尿片係寫日文, 係M(58片) & L(唔記得)都同價.

仲有, 個信封係"嘉寶"寄出, 可能同嘉寶有關係,
不過E+張廣告唔係我度, 我要返屋企搵個電話打去問下先.

仲有仲有, 有一塊M碼送TIM.

複式洋房

我覺得Mamy Poko很好用(我用的是日本版), 比pampers特級棉柔好用,而且佢D片片公仔很靚.我覺得值得一試
[img align=right]http://www.sanrio.co.jp/characters/cinnamon/images/cn_koushin.gif[/img]

伯爵府

Mcdull,

如果你想訂, 我可以比我果張訂購信比你, 不過你要自備回郵信封, 要就要快手, 因為優惠期至5月31日

民房

民房

Hi Crystal36

我想知道多d滿意寶寶訂片,因我在萬寧買過L紙尿褲(小熊維尼)個女好鍾意,但無折扣。你可唔可以比

大宅

請問lee個packing係日本版定台灣版,

我想去吉之島買包試下.

[img align=right]http://hk.geocities.com/cy_1116/mamypoko_landing_2.jpg[/img]

子爵府

koreakorea,

但我在我家附近的萬寧搵唔到佢有賣日本版的尿片呀! 只得學習褲咋!
koreakorea 寫道:
Mamy Poko日本版 比 pampers 棉柔再soft d.

Mamy Poko日本版萬寧可以買到.

子爵府

acintl,

多謝你先。但請問佢地有無註明是日本版呢?

男爵府

我都有o個張表格, 係寫明日本版的. 如bk媽有興趣, 我可以fax 比妳地. pm我留fax no 啦.

子爵府

雙子媽媽,

pls check PM!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

大宅

[size=medium]我覺得兩隻都好用, 但Pampers就薄啲囉. 而我工人就覺得Mamy Poko好用啲.

大宅

大宅

[size=medium]我覺得兩隻都好用, 但Pampers就薄啲囉. 而我工人就覺得Mamy Poko好用啲.

男爵府

特級棉柔好啲

大宅

I've two kids, one is 6 months old and one is > 3 years old. Both brands are tried. For pants, I highly recommend Mamy Poko, no leakage. For diaper, Pampers Premium is thinner and bigger while Mamy Poko is thicker. Currently, my 6 months old B is using Pampers Premium, it is thinner for summer time use. Hope it helps u.

子爵府

雙子媽媽,

收到啦! 唔該哂!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題