烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

葵芳新都會5樓Buffet

有冇人試過, OK嗎?

別墅

Re: 葵芳新都會5樓Buffet

我同家人都食過,款式唔係好多,不過百幾蚊,都算ok!
不過裝修得幾靚,都幾舒服!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

公爵府

畀面勳章

甜品得唔得??有冇電話??
memecat 寫道:

大宅

係唔係以前美心快餐位置?而家係間泰國餐廳?

寶貝彤彤及欣欣 !

複式洋房

我都想知 tel and 名
thanks ~

別墅

間野叫做"Relaxing Tea House" Tel:2401 3591
地址:新都會廣場5樓(聚豪閣酒樓隔離)
自助晚餐 :6:30pm-9:30pm(星期一至四)
成人118
小童(3-11歲)$68及長者(65歲以上)

6:30pm-9:30pm(星期五至日及公眾假期)
成人128
小童(3-11歲)$78及長者(65歲以上)

以上6送1(6人同行,1人免費,以價格較低為準)
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

子爵府

多謝你的回應呀!
真係好想試下佢地得唔得,可唔可以講下有咩野食呀?
memecat 寫道:

大宅

大宅

我都想記

珍珠宮

好媽媽勳章

Please click., 好似唔多掂喎.

子爵府

係喎!唔記得去 OpenRice 度睇下,我諗都要改變主意啦!

首頁

尾頁

跳至