跳至

首頁

尾頁

伯爵府

屯門邊間酒樓擺滿月酒好呢?

屯門邊間酒樓擺滿月酒好呢?想服務好,又想食物ok既...其實擺滿月酒係咪要就我屋企架?方便有咩事可以即刻返屋企

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 屯門邊間酒樓擺滿月酒好呢?

至好梗係方便你同bb. bb仲咁細大遠都唔係幾好
睇下你擺幾多圍, 同請既親戚近ben樹, 總g方便就至好!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

susanpang,
我果時響 tst 擺, tm d 酒樓我都 ng g ben 間好,
不過 connie 都講得 arm ga, 近 home 係會方便 d ge

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我3年前喺稻香擺,我覺得好好,食物,service,環境 都唔錯

伯爵府

keroppipooh ,

tst對我o黎講太遠喇...

伯爵府

我仲想問係咪男女家一齊請,定係分開請架?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

susanpang,
我果時就一齊擺, 無分開 ga.
tm 稻香我平時去飲茶都 ok ga, 晚飯就少去,
不過應該都 ok ge.
你自己諗住擺幾多圍 ????? 落去睇下個場 arm ng arm,
e+ 訂定檯都差不多 ga na

大宅

我就在卓爾美心擺,因對佢公司菜款有信心,同環境都好舒服及清潔,唔會太迫(我擺10圍左右但個場我想可擺14-15圍),近期我去開飲荼見到在每些日子有特價....
該用戶已被刪除

男爵府

susanpang,
我個時

男爵府

我都係係尖沙咀擺~皇家太平洋酒店, 有埋bb房, bb床供應 :mrgreen: 卓爾居美心環境唔錯架, 不過你幾時攞, 佢地做埋9月唔做lu bor.

伯爵府

咁多位,我6月就生,即係7月左右就會擺喇...多謝你地既意見,原來擺滿月同以前結婚擺酒一樣咁多野煩...其實本身我自己唔想擺架,但我老公係大仔,加上又係屋企第一個孫,唔擺唔得...因為之前諗住唔擺,所以都無budget...

男爵府

男爵府

susanpang,
我建議你請多d朋友同事幫補

伯爵府

乜請飲滿月酒都可以收人情咩?
我見多數人都係送gift俾bb...或者係俾$20利是...

男爵府

$20利是 我當時都收到人情架, 好似擺酒既standard tim ah

伯爵府

我果時擺滿月都有賺ga

琥珀宮

$20 ng 係卦
其實擺滿月同結婚都好似係公價 ga bor
不過就主要請親戚 lor, 朋友就小 d.

我果時擺都有賺 ga

子爵府

我都係喎 .....我係黃金海岸食buffet擺滿月, 酒店俾左個自成一角位俾我地, d親友都食得好開心

如果係酒樓擺...我會揀美心
m琳琳 寫道:
我果時擺滿月都有賺ga

伯爵府

ada:
咁特別既?? buffet 滿月酒??
妳果時係點計ga??

首頁

尾頁

跳至