夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

我老公包二奶

好心痛! 結左婚 11 年, 個仔都8歲. 近日發現老公係大陸包二奶. 我係從佢 icq, 電話紀錄 check 到, 問佢都默認, 但佢無同我認錯, 只說果刻對個女仔有 feel (因佢貌似佢既初戀情人喎), 唔知點解會咁做, 佢地已一齊 10 個月啦, 我到現在才知, 真失敗 ! 我地嘈左好多次, 但大多係我講, 佢無乜出聲, 因佢話係佢做錯, 仲有咩好講 ! 我亦都打去問過個大陸妹 (得 21 歲, 做得我地個女啦), 大陸妹話佢知我既存在, 我老公亦同佢表明唔會同我離婚…..但同我老公係真心, 無辦法……. bull ####……最尾我叫佢唔好再傻, 唔好再搵我老公, 做第三者一定無好結果. 佢應成左.

我要老公交出回鄉咭, 佢好不願但都比左我, 我好開心. 但我發玩佢地仲有電話聯絡… 我終日提心吊膽, 其實佢地已經見唔到面啦, 咁我應否叫老公唔好再同佢聯絡定扮唔知, 等佢地慢慢淡呢?
:-( :-(

翡翠宮

Re: 我老公包二奶

淡點淡呀 佢地一路保持聯絡只會增加相思之苦何來有得淡呀 家陣大陸落黎自由行談何容易呀 所以你收左佢張咭只係減少到佢地上大陸會面, 並非可以導絶佢地既交往

民房

:-( :-( 但我唔可控制到佢地唔聯絡, 咁應點做呀 ?? :-(

民房

心痛人,
我想提提你,回鄉証是可以補領的。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

自由太多會令世人失去平衡

子爵府

要佢慢慢淡,除非妳老公的起心肝唔再揾個女人 就算妳話唔俾佢哋聯絡,唔通妳24小時跟實佢,唔俾佢打電話?

民房

其實老公已晚晚回來吃飯啦....每日返到公司都會 call 我, 我知佢係無補領回鄉咭, 但就仲有同佢講電話. 因我唔想老公有壓力, 成日嘈會更傷感情, 佢雖無認錯, 但行為上做左野來令我有安全感.......但我真係日日都心緒不寧, 點好 ?

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

有咩點做呀
哭囉
等自己醒左先算啦
剛剛發生既事,你點消化

講真你老公已經係鍾意第2個,係事實
要等你接受左呢個事實
你先諗下一步
做一個忍得可愛女人
還是做個大方送老公既女人
並係靠自己,連老公都唔要既女人

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

judychen 寫道:
心痛人,

佢已經咁煩惱..你唔好嚇佢..令佢擔心多一樣野啦~

心痛人~
我諗你老公肯交出張回鄉卡..佢重視你都多過重視果個女人架啦~你比少少時間佢去淡忘...

民房

我不是想嚇她,我只是想提醒她靠這方法是不行的。

irisiris 寫道:
[quote]
judychen 寫道:
心痛人,

佢已經咁煩惱..你唔好嚇佢..令佢擔心多一樣野啦~

心痛人~
我諗你老公肯交出張回鄉卡..佢重視你都多過重視果個女人架啦~你比少少時間佢去淡忘...[/quote]

民房

我問過老公, 如果個女人 call 你, 你會唔會覆佢. 佢只答 : "妳唔好再諗咁多啦, 回鄉咭已比左妳, 我地見唔到面架啦 !"

我無人傾訢, 唔可以同媽咪講, 同朋友講又覺好無面, 始終唔係好事 .....

民房

民房

民房

民房

禁止訪問

醒目開學勳章

別墅

e+ 妳牌又攤左, 妳老公又知衰, 妳唯有暫時見步行步, 都冇咩可以做, 妳心中個傷口, 要用時間先可以治療, 點會話好就好呢 ?

首頁

尾頁

跳至