夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 我老公包二奶

子爵府

好媽媽勳章

其實一段婚姻可以一齊經歷咁耐...成11年...你老公都知道11年婚姻係唔易...所以唔想放手...但係佢又想追尋刺激...其實外人幫唔到你...係要靠你自己...如果唔想離婚...唯有忍耐...要你老公一時三刻忘記一個人係好難...就好似要你一時三刻忘記呢件事都唔得...唯有比時間你老公...既然你老公可以為你交出回鄉咭...都證明佢唔想頭家晒...其實一段婚姻一定有起一跌...當發生一件不如意既事既時候...往往就會成日向唔好既方面去諗...咁人生就會變得無希望...試下同老公去下旅行...放鬆心情...又可以增進夫妻感情...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

畀面勳章

該用戶已被刪除

洋房

心痛人 寫道:
好心痛! 結左婚 11 年, 個仔都8歲. 近日發現老公係大陸包二奶. 我係從佢 icq, 電話紀錄 check 到, 問佢都默認, 但佢無同我認錯, 只說果刻對個女仔有 feel (因佢貌似佢既初戀情人喎), 唔知點解會咁做, 佢地已一齊 10 個月啦, 我到現在才知, 真失敗 ! 我地嘈左好多次, 但大多係我講, 佢無乜出聲, 因佢話係佢做錯, 仲有咩好講 ! 我亦都打去問過個大陸妹 (得 21 歲, 做得我地個女啦), 大陸妹話佢知我既存在, 我老公亦同佢表明唔會同我離婚…..但同我老公係真心, 無辦法……. bull ####……最尾我叫佢唔好再傻, 唔好再搵我老公, 做第三者一定無好結果. 佢應成左.

我要老公交出回鄉咭, 佢好不願但都比左我, 我好開心. 但我發玩佢地仲有電話聯絡… 我終日提心吊膽, 其實佢地已經見唔到面啦, 咁我應否叫老公唔好再同佢聯絡定扮唔知, 等佢地慢慢淡呢?
:-( :-(

Dear 心痛人,
你咪算好彩囉,我以前個老公就係大陸識左個廿零歲既女人,佢地仲成日見面添,我就用手提電話放在屋企裡,然後我就將佢set左免提供能,而且仲set埋無聲添,咁樣先可以偷聽到佢既對話,跟著我就一有次發現左佢聽左個電話之後就即刻話轉頭覆佢,跟著我就扮野話出街買野,然後就打我set好左既電話去偷聽,終於比我發現左佢竟然背著我去同果條八婆有路,然後我地嘈得好勵害,跟著我當晚就燒炭自殺la,跟著佢就隔左一天先送我去醫院,佢令到我隻腳d神經 線壞死,令到我依家隻腳行起路來都唔昌順同埋好脾咁樣,跟著我又自殺,同埋想盡辦法去礙止佢唔比佢返大陸,我連佢張回鄉証就絲爛埋,身份証都剪爛埋,不過佢最後都係決定要同個大陸賤女人一齊,令我感到傷心欲絕,到現在我雖然已經再結婚不過d傷痕我都未能忘記呢 ,最慘就係我打電話比個大陸賤女人,佢最初唔承認同佢有路,只係話係朋友o者,但最後個賤女人都承認左,仲同我講話好愛佢喎,慶到想死 ,跟著我一路學人現報復,我本應打算剪左我前夫條野,不過最終我都係沒有成功,因為佢實在太醒目啦,因為佢係當差既,對於我d行為佢都可以掌握得到,
最慘就係連我個女都出賣我,可能因為佢地好錫佢爹地啦,我為左佢成個人都變晒,而令到我有左抑鬱病,因為我總共自殺成5 次,不過都係唔死得果隻,依家我雖然結了婚,不過成日發夢都夢到返去佢身邊,呢d夢簡直令我瘋癲啦!我依家仲睇緊精神科,不過我d情緒就好隱定,已經唔會三時三刻就諗著死啦,因為我同我現任老公己經有左個愛情結晶品度,佢仲好細過同埋佢好Q o家,個樣仲鬼咁似我添,令我感到開心既就係同佢玩佢都好有反應,唔似得我同我以前所生既女咁,成日都無電話到,每次同佢地去街就自己有自己講野,都無交流添架!
所以依家我全副心機放晒落依家個仔度,你個case 睇黎都可以有得救, 你又唔駛咁擔心既,因為佢都張佢張回鄉証都交番比你keep囉,你應該唔會像我咁樣既,不過努努去維繫呢段婚姻啦,知嘛

民房

民房

心情平伏了.....但個心時常都想起這件事 .... 好多謝各位的安慰....老公現在晚晚放工就立即回家...但昨晚我忍不住問他為什麼要做出這些事.... 他說自己也不能解釋, 因一次公事上深圳遇到她, 跟她很投契, 當時當她是响導...後來不知不覺就一齊.....老公說對我和她都很內疚.....其實早幾個月前已跟她講過分手.....但斷斷續續至我發現....我問他有否再跟她聯絡... 佢好快咁講 : "有, 一兩個電話更有, 唔想呃妳, 係佢打來的, 比點時間我忘記啦...." 我聽後竟然無嬲....原來兩公婆有事要慢慢傾, 千其唔好吵吵鬧鬧......昨晚跟他為這件事差不多傾天光.....希望時間快些過......

珍珠宮

心痛人
咁咪好囉, 正面d諗, 雖然佢地係仲有聯絡, 但至少唔係妳老公主動, 係個女人主動, 學其他媽咪話齋, 當個女人發覺人又冇, 錢又冇既時候, 為左生計, 佢一定會主動離開妳老公, 妳估愛情真係可以當飯食咩!!!
妳老公而家有悔意, 就唔好逼得佢太緊啦, 做返個溫柔的太太, 咁佢就會覺得, 上面女人有既溫柔, 老婆都有!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

民房

原來佢地曾經有過 BB, 但打掉了 ~~~~ :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

別墅

別墅

別墅

別墅

別墅

心痛人 寫道:
原來佢地曾經有過 BB, 但打掉了 ~~~~ :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

咁妳唔應該喊, 應該開心至係 !!! 即係話妳老公真係無諗過同個女人一齊lor, 係咪 ??

別墅

心痛人 寫道:

咁妳唔應該喊, 應該開心至係 !!! 即係話妳老公真係無諗過同個女人一齊lor, 係咪 ??

首頁

尾頁

跳至