單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 亞仔發燒和腸痛好了,但驗血報告令我更擔心.....

複式洋房

侯爵府

環保接龍勳章

亞仔發燒和腸痛好了,但驗血報告令我更擔心.....

多謝大家關心!

妳真明白我... :wink: ....我會等吓日子過再check 多次...現在是觀察期....
不過我唸的時候,吾會比nelson見到....我知我一定會 :-( ....
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

子爵府

係羅…記得呢埋先好喊

子爵府

子爵府

vane
吾好諗咁多而家都吾知既問題住~盞越諗越煩~
等check清楚再諗辦法~

大宅

hi, vane:

請不要太過憂慮!

不要為明天憂慮!
今天的事, 今天當;
明天的事, 明天當;
因為明天自有明天的憂慮, 一天的難處一天當就夠了.
馬太福音七:34

我會代你囝囝祈禱! 直至他康復為止.

願主賜福予你和你家人!!!

<< 主 信 實 無 變 >>
慈愛主信實無變, 在每天清晨, 主愛巳彰顯.
慈愛主信實無變, 沒有分陰晴, 主愛勵勉.
慈愛主信實無變, 日影西斜, 主愛更溫暖.
慈愛主信實無變, 沒有分冬暖, 主愛復眷.

副歌: 愛慕到達主跟前, 渴慕救主引牽. 困苦, 壓逼,
      憂心, 掛念, 神愛眷必不停斷, 神愛眷終不改變.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

vane:
你要支持住呀! 我地都會祝福你同仔仔~
(對唔住, 我唔係好識講說話) 希望你仔仔會無事!

首頁

尾頁

跳至