論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

會唔會比工人訓廳 ???

如題 !!!
該用戶已被刪除

Re: 會唔會比工人訓廳 ???

別墅

不過老公行出行入會唔方便喎,佢反瞓起上黎,件衫"哪"高o左咪好肉酸, 妳又唔鬧得佢!!!
該用戶已被刪除

子爵府

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

又係喎....
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

子爵府

唔會

大宅

Better No la...
Anson在2006年1月29日出世!

大宅

YCCHEUNG:如果屋細,夜晚你地又唔會出廳,我覺得冇所謂.我朋友的工人都做

子爵府

no la

男爵府

如果無地方俾她訓都無法的。唔通俾自己間房她訓咩...又無可能喎..

但係你要一早同她講的,因為法例規定她訓覺時要有自己的私隱的。

洋房

不過老公行出行入會唔方便喎,佢反瞓起上黎,件衫"哪"高o左咪好肉酸, 妳又唔鬧得佢!!!

可以瞓睡袋

複式洋房

我個工人都係瞓廳,用浴簾圍住比D privacy佢. so far 半個月以來沒有問題 :wink:
樂樂B係06年5月尾出世。 :-)[img][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/173039[/img]]入嚟睇吓我啦![/url]

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我有地方俾佢瞓, 所以唔會, 不過我聽過我個賓姐講以前隔離屋係俾個工人瞓窗台(我哋啲窗台都幾闊幾長, 可以瞓到人)

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我工人係啱啱新請嘅,佢都係訓廳,因bb太細末訓得子母床,而間房放左張bb床,又唔夠位放多張子母床比工人訓,唯有訓廳先,有時想打機打夜D都唔得,但總括黎講都冇其他唔方便,因大部份時間都係同一時間訓,而朝早佢一定起身先!
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

首頁

尾頁

跳至