懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇媽咪試用過肥媽賣廣告果隻diamond水呀?

我家姐用過話好正,價錢約6,700.00,太貴啦!
係咪真係好正?

民房

Re: 有冇媽咪試用過肥媽賣廣告果隻diamond水呀?

我有朋友用過話唔錯、還可以分期付款試吓!

子爵府

好似頭6個月可以試用,唔用可退$
兩個都係我心肝定>3<

男爵府

我裝左約兩個月, 聽人講話飲d水會甜d, 炒既菜會脆, 個人腸胃會好d, 但自裝完到現在, 老實講:飲既水依然係水, 炒既菜都係菜, 最重要係我個女便秘問題依然存在 :cry:

[/url]

洋房

甘你要試下用樂聲個隻電解水,我用左之後我日日有便便個人腸胃好左,d水清d用佢d水黎洗面d粒粒少左,但dd開奶只可以飲過濾左的水,如果你個女平時飲就無問提,我有幾個朋友用過都話好ok 價錢又平d $ 3480 我用pccw card 又會再平d $2780 不過壞處係用水多左,飲一杯水就會有半杯唔要得

子爵府

我家姐用緊
我之前睇過d水質測試,話d水o既ph值係最適合人o既體質
仲話=日本長壽村o個d"派"(3.14)水.
我都覺得佢有佢o既好處,但就貴d,唔知幾耐又要換芯
不過其實經濟許可就用都冇壞.
有得用當然好啦.但我覺得唔係必要,雖然hk d水都唔係好得(有氯氣),
不過又唔想太多支出所以就冇用到喇 :-|
兩個都係我心肝定>3<

洋房

樂聲隻電解水個芯大約一年換一個,個芯$445一個

大宅

大宅

我亞姨用話好好,仲話要我都裝番個喎

首頁

尾頁

跳至