二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小心NBMOM 2公婆~~

話說23/3 NBMOM pm我要2盒儲奶袋及2包濕紙巾, 我覆番pm叫佢打比我約地點! 之後係佢老公打比我, 仲同佢老公傾過幾次電話約交收, 但一直佢都話唔得閒! 又話清明要拜山好忙!

直至上星期三(9/5)約好1:30pm交收, 1pm打比我話唔得閒黎唔到! 問佢邊日得? 佢話唔知! 好啦! 前2日打比佢老公約今日(17/5)lunch 1:30pm交收, 11點幾打黎至話唔要! 仲要講到係我唔岩咁, 好似我逼佢要d野咁! 又話2盒奶袋加埋有200個點用喎! 嘩! 先生, 當初係你打黎話要2盒架! 唔係我逼你要架! 唔好倒轉頭話我至得架! hold左野比你拖咁耐, 依家至話唔要! 玩咩!我唔係話hold左一定要買, 當然你係買家有權話唔要! 不過唔好hold我咁耐個幾月至話唔要囉! 你唔好hold成年? 大家都係成年人, 要咪hold, 唔要咪算囉! hold左我d野成個幾月, 我想放番出去又唔得, 又唔知你係咪真係唔要!

NBMOM 仲扮野幫佢老公, 話佢老公份人係咁踢一踢至郁一郁! 係咁! 你明知你老公係咁既人, 一早就應該自己打比我, 唔好叫你老公同我傾啦! 2公婆喺度扯貓尾!

大家小心同佢2公婆交收呀!

男爵府

Re: 小心NBMOM 2公婆~~

你唔好唔開心啦, 我有朋友搵緊儲奶袋, 請問係咩牌子, 幾錢呀.

男爵府

chaichai

算la!!咩人都有,下次小心D.

appleycma

男爵府

其實唔算仲可以點, 我呢1-2個禮拜都試過有bk媽叫我hold野, 點知過幾日又話同第2個bk媽trade左, 唔要. 仲好意思問我有無佢另外想要o個樣野, 妳估我stupid一次仲唔夠咩.

又試過同人買奶粉, 講好晒價錢同交收地點, 淨係未confirm實交收日期jar. 過2日再pm想約實日期, 竟然話我太遲, 已比左第2個.

講得啱, 真係咩人都有. 妳講信用時, 人地當妳白癡.

子爵府

chaichai:
我唔明點解要咁囉∼∼
你好興我明白
咁我再同你講唔好意思囉∼∼∼唔好意思

[size=xx-large]唔好意思

我今日都同你解釋返...
希望你睇完會明白啦∼∼∼
我真係唔係有心呀!!!

我真係唔知佢hold 左你咁耐家∼∼∼
[size=x-large]唔好意思

一直都係你同我老公contact
我唔知佢點同你傾
佢返黎又無同我講
我以為佢無幫我搵你
所以我仲一直無pm你話唔要

[size=x-large]唔好意思

大宅

你老公同我講你依家無乜人奶, 所以唔要咁多奶袋! 但我仲見你post出黎問人收購奶袋! 咁即係點呀! 分名玩啫!

首頁

尾頁

跳至