自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

香港女仔寧要纖腰唔要智慧

43.7% 女 性 渴 望 23 吋 腰

【 本 報 訊 】 有 纖 體 產 品 公 司 上 月 訪 問 了 2,560 名 女 性 , 了 解 她 們 對 肥 胖 看 法 。 結 果 顯 示 , 43.7% 稱 一 生 中 最 渴 望 擁 有 23 吋 纖 腰 ; 擁 有 天 才 級 的 智 商 及 在 工 作 表 現 獲 上 司 讚 賞 反 屬 次 要 , 分 別 佔 39.4% 及 13.2% ; 只 有 3.7% 渴 望 與 天 皇 巨 星 共 晉 晚 餐 。
此 外 , 最 多 受 訪 者 稱 會 向 男 性 隱 瞞 體 重 , 佔 42.5% ; 至 於 隱 瞞 自 己 花 了 多 少 錢 購 物 及 隱 瞞 自 己 衣 服 的 尺 碼 則 有 41.7% 及 10.6% 。 該 公 司 指 纖 體 依 然 是 本 港 女 性 最 注 意 的 問 題 , 要 有 效 減 肥 , 必 須 配 合 運 動 及 健 康 收 身 。

[size=large]俾你你揀要乜? 我就寧願揀高智商, 冇23腰啫, 24, 25都OKLA!

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Re: 香港女仔寧要纖腰唔要智慧

我都揀高智商

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我都係希望25腰就得啦,23對我黎講太幼啦。

子爵府

我會揀智商高..腰可纖..但智商無話加就加
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

珍珠宮

23 太幼啦,老公唔會鍾意
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

洋房

我揀高智商,條腰就24吋啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都係揀高智商, 至於條腰24 or 25都ok. :-P
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我唔係23吋腰, 我係32, 睇怕都係要揀"智慧"架啦!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

我一定會揀高IQ,最怕D蠢人.

男爵府

好媽媽勳章

梗係要智慧喇, 條腰瘦又唔會叻d :mrgreen:

男爵府

我會揀智商高, 腰可以做運動.....何況內在美先至緊要......

子爵府

梗係揀智慧

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至