跳至

首頁
12345...96

尾頁

子爵府

Re: 有無0511荃灣區媽媽...

Wisdomma ,
真係唔好意思呢....我係記得果日有人同我講過話打中文慢...跟唔到咁快.....但我唔係好記得你個樣....你係咪有問過我軒軒頭泥d野架????哈哈~~~唔好意思...我好冇記性

我平時都夜訓架...等軒軒訓左先free嘛...所以咪唔捨得訓住囉.....

我冇繼續上堂呀...我後尾join左第二度....
[quote]
Wisdomma 寫道:
PrettyMother,

咁夜仲未訓? 我之前係playgroup試堂見過你, 你記唔記得我呀?我話我打中文好慢,好羨慕你

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wisdomma :-(

我告解定先....今晚 msn 夜左......聽朝去唔到 church 呀.

touimiya
佢個仔係糯米仔咁級數. :mrgreen:

大宅

Wisdomma

我夫家都係住麗城,哈哈~
我見過你未架??

大宅

w_y

咩咁架~掛住msn,你唔夠"成"心呀!
仲有你唔來攞野呀.........我放左好耐喇~

大宅

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD8/165086/169261.16376250.80497.jpg[/img]

大宅

媽媽.................bb................出生日期...........屋苑/大廈
1)wisdomma...智心(Leo)......10/11.............愉景新城
2)Touimiya......諾諾................7/11.............荃灣中心
3)w_y.............莎莎...............11/11............深井
4)prettyma......軒軒..............17/11.............荃灣花園
5)RyannYee.....Ryann.............5/11.............海濱花園

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD8/165086/169261.16376250.80497.jpg[/img]

別墅

Wisdomma,

Hi Hi, 我都住係麗城呀,Which Phase you live? I live in Phase 2, I need to work in Central, but I can chat with all of u sometime, u know a lot of people in there, sorry my chinese typing it not good.

唐老鴨BB

別墅

你好呀,我都住荃灣麗城,我地可以得閒約出街law, 約埋其他住係荃灣既媽媽,我個女琳琳在11月24日出生,大約重18Kg,

子爵府

子爵府

唐老鴨BB ,
嘩~~~~~你個BB都好"un"下喎

複式洋房

係呀!係我問過我軒軒頭泥架...你join左第二度係邊度架....我都想幫個仔轉.....我覺得觀塘太遠.....

複式洋房

touimiya,

我地有無試堂見過?.....我頭先睇過屯門playgroup d 相....有個叫諾諾係唔係你個b?......我覺得你熟口熟面......我夫家係住三期二座......我娘家三期六座.......其實我住麗城都住

複式洋房

我發覺後段同錯人講

唐老鴨BB,

我夫家係住三期二座......我娘家三期六座.......其實我住麗城都住

別墅

Wisdomma

我住二期呀,唔知見過你未?我都覺得麗城好住啦!你要上班嗎?

別墅

Pretty woman,

我有唔覺得呀女'un' wo..... because her 手腳都好節瓜,一出街都好多人話肥do do, 有什麼方法可以令個b肥多d呀. Thanks :-P

大宅

Wisdomma

我無去試堂,tuen mun諾諾唔係我,係jen_dear...

大宅

佢講反話呀~哈哈~
唐老鴨BB 寫道:

我有唔覺得呀女'un' wo..... because her 手腳都好節瓜,一出街都好多人話肥do do, 有什麼方法可以令個b肥多d呀. Thanks :-P

男爵府

我睇番個男仔重量表, 都要 5 歲至有 18 kg, 你個女 5 個月就 18 kg, 你仲想增磅???!!!

一仔就要增磅啦!!

touimiya 寫道:
佢講反話呀~哈哈~[quote]
唐老鴨BB 寫道:

[/quote]
[/url]

子爵府

係呀....bb小氣嘛.....講真會怕你介意呢~~~:mrgreen:
touimiya 寫道:
佢講反話呀~哈哈~[quote]
唐老鴨BB 寫道:

[/quote]

子爵府

咁我都記得啦~~~~~
哦~~~我後尾join左尖沙咀the little gym呀
其實仲有好多選擇喎...你可以慢慢揀

Wisdomma 寫道:

係呀!係我問過我軒軒頭泥架...你join左第二度係邊度架....我都想幫個仔轉.....我覺得觀塘太遠.....

首頁
12345...96

尾頁

跳至