跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 究竟嘉福榮真有幾好? 曾梅又如何呢?

你唔明我同靖嵐既關係o架啦 .... 佢呢句 auntie

大宅

啊... SORRY! 係我太多事...... :-(

大宅

阿切 寫道:
你仲衰 ..... 叫 auntie 叫得咁大聲

咁我叫 大姑奶奶奶奶奶奶奶奶奶奶奶奶奶 啦!

男爵府

你係大姑奶...............減姑............hehheeeeeee

大宅

hinhei 寫道:
你係大姑奶...............減姑............hehheeeeeee

hinhei,
我叫切做大姑奶呀!
我無細佬同妹,所以我無可能做到大姑奶呀! :mrgreen:

伯爵府

牛年勳章

buymom :

係芬蘭呀!click here!

有些理論說設精英班的主要目的是"減低學習能力差異"喎!
又好似有些道理,否則成績差的學生和成績好的學生在同一班,咪永無翻身之日?
話雖如此,但我察覺到,精英班的一群永遠都是精英,平庸班的一群又繼續平庸!所以,學校有無真正"因材施教"是最重要的關鍵。

芬蘭學生好幸福,我估"求學不是求分數"的,正是他們!
如果我無記錯,係芬蘭讀第一個學士學位課程,係免費的。
唉!唔知幾時至輪到我地有咁好的制度,有咁幸福的生活?

大宅

阿切,

嘩! 我一叫你前輩就咁多人有reply, 証明你人見人愛, 車見車接載啦!

前輩只係一個身份o者,前輩都可以係年青貌美ga。

大宅

唔係你多事 !!

因為我同佢家父, 曾經係同事 ..... 所以, 我大佢幾年 .... 佢都叫我做 auntie

buymom 寫道:

大宅

恩禧媽 & hinhei ,

你兩個 ... [size=xx-large] .. 你地個頭 :tongue: :tongue:

大宅

你點知我青春o架 .... 我成日係青山漫步o架

朗媽 寫道:
阿切,

嘩! 我一叫你前輩就咁多人有reply, 証明你人見人愛, 車見車接載啦!

前輩只係一個身份o者,前輩都可以係年青貌美ga。

子爵府

好媽媽勳章

哈哈~
auntie~~~~~~~

阿切 寫道:
唔係你多事 !!

因為我同佢家父, 曾經係同事 ..... 所以, 我大佢幾年 .... 佢都叫我做 auntie

[quote]
buymom 寫道:
[/quote]
我想要9999呀...

首頁

尾頁

跳至