母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

停電

呢個星期6會停電,from 9am-6pm,咁我d冰奶點算好呀?

大宅

Re: 停電

甘'大wok' 有無得買D dry ice 頂住鮮啊 ?-(

男爵府

It is my experience:

1. My refrigerator was out of order: Moved all iced milk to my relative's home for storage.

2. 停電: Buy dry ice + 3 icepaks. Put into the fridge, then keep no open. So far no problem.

But I prefer the No.1 method for safety!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

咁大獲!

男爵府

唔係掛 咁大獲!!! 妳一定要做好準備, 滴滴皆辛苦 ga. GOOD LUCK!!

男爵府

男爵府

我屋企都試過停電,我就打電話去管理處話我有BB仔野要放在冰格不能溶雪,佢地幫我放響佢地到,但運送時我先叫工人把冰奶放在個冰合(前一晚先做冰),然後運送,OK 咖都冇事,不過如果你不是住在屋宛,咁就TROUBLE點.

珍珠宮

我屋企冇管理處!

如我整定好多好多冰粒,堆滿成個冰箱,停電時唔打問個冰箱,咁又可唔可以捱過咁多個鐘呢?

男爵府

Dry Ice + 好多好多冰粒/icepaks can lasts longer time wor.
Be safer, because money can not buy mama milk ar!

Good Luck!
Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

珍珠宮

珍珠宮

珍珠宮

但我最近既親友係住係九龍,我住香港!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊