論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇見過工人話吾做奶奶上門黑面?

講起就興,佢話吾做,奶奶即刻上門,叫佢吾彩,又啤住我,而家邊個係新抱
該用戶已被刪除

Re: 有冇見過工人話吾做奶奶上門黑面?

複式洋房

yes,my 99 ar,我個工人成日吾聽我講,話佢重同人講我scold her,when I talk to her dun do that ,do this ,her eyes become wet la..how dare I scold her ar and also black face to me ar.do u know my99 hold her body and crying together with her ar.......my99 claimed that she is very poor ar when I fired her wor.佢個RELATIVE係我奶奶到做,成日講我事非,佢做吾係同我講 係我老公家姐話比我老公知,問我老公我係 成日SCOLD HER我老公竟然話係我先火 係佢個RELATIVE 同佢家姐講吾DO 我才知,你話火吾火?結論係DUN EMPLOYMENT HELPER WITH SISTER EMPLOYED IN YOUR FAMILY,SINCE THEY WILL TALK U AR.AND TELL ALL AR (作你好衰) AND ALL THE MAN KNOW NOTHING AR since they are always play tv game when u scold the helper they dun really know what happen ar

伯爵府

我一定唔理, 繼續炒 !!!! 呢d搬弄是非的工人, 我最憎

時間可以證明一切!

大宅

YES YES... I agreed!

mylulu007 寫道:
我一定唔理, 繼續炒 !!!! 呢d搬弄是非的工人, 我最憎

時間可以證明一切!
Anson在2006年1月29日出世!

子爵府

炒佢啦,個個工人都好識在人前做戲

首頁

尾頁

跳至