嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問各位係邊度買bb浴盆呢?參考下.謝謝

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請問各位係邊度買bb浴盆呢?參考下.謝謝

我係家品店買的,平d架

侯爵府

Bebe Dream 買Combi 沖涼盆。

子爵府

畀面勳章

一樣!
my_tabo 寫道:
Bebe Dream 買Combi 沖涼盆。

男爵府

O/3 baby

別墅

O/3 baby都有?0羊色呢?THX

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

荷花買左鴨仔豪華沖涼盆

伯爵府

之前諗住係jusco買既,點知有次行緊日本城見到個一樣既,仲要平一半就係日本城買左喇

大宅

家品店買,超平$40仲有8折.

大宅

要視乎你所需要的size, 我之前用過mothercare的浴盆, 覺得好細, bb用到識坐的時候, d水就只可以去到心口個位, 我覺得好易凍親, 後來在雜貨店買了一個紅a的大紅盆, 好老土的, 但真的好大, 我個仔2歲的時候, 都可以浸到心口對上, 好d, 不過真的要找位置放, 真的很大. 有一點要注意, 買的時候, 最好買一些有凹凸坑紋的,因為bb初初坐得唔好,有坑紋或有些膠在盆中的話,會幫到bb坐,不過我後來加張防滑膠墊,都一樣.識坐之後就不用了.

男爵府

畀面勳章

宜家傢私 48蚊海藍色沖涼盆,有防滑膠係盆面and盆底,又平又正
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

男爵府

男爵府

紫藍色 尖沙咀分店買

DigitalBee 寫道:
O/3 baby都有?0羊色呢?THX

複式洋房

在jusco買了個小的....但應該買個大,現在唔夠2個月,開始覺得細,bb實在大得快

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=medium]BB Dream, 藍色, 都幾大.

男爵府

me too!!

LamLam1022 寫道:
我係家品店買的,平d架
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

民房

民房

Hi 洛紫,

可唔可以話俾我聽喺邊間宜家傢私買嗰個$48海藍色沖涼盆呀? 我搵過銅鑼灣同九龍灣都無!

Thanks!

洛紫 寫道:
宜家傢私 48蚊海藍色沖涼盆,有防滑膠係盆面and盆底,又平又正

男爵府

畀面勳章

沙田分店(中央廣場)有得賣,不過我都係去第2次先有貨@@"
聽sales講都好多人買,所以會成日冇貨,如果你住得好遠的話最好打電話去問下先會好d
lily_wong1226 寫道:
Hi 洛紫,

可唔可以話俾我聽喺邊間宜家傢私買嗰個$48海藍色沖涼盆呀? 我搵過銅鑼灣同九龍灣都無!

Thanks!

[quote]
洛紫 寫道:
[/quote]
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

首頁

尾頁

跳至