育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問香港區邊度有M碼Merries尿片賣呢?

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章

Re: 請問香港區邊度有M碼Merries尿片賣呢?

男爵府

好似未見過有中碼merries喎

男爵府

唔好話香港區!
新界九龍都無!

男爵府

我已check過了, if HK, China & Taiwan一家親的話....最近係Taiwan囉!
(p.s. which is made in Taiwan and around $1.5/pcs)

別墅

我都想買s碼

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你地成日都話Merries尿片,又平又好用.....但我從來都未見過Merries尿片係點既樣 ?-( ?-(

珍珠宮

之前jusco有得賣ar,s碼$39.9/66條,超平,又好用
不過e家冇得賣lu~~ :-( :-(

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

係啦,滿月用到e+!不過亞女要轉M碼lu,剩低3包仲要賣咗俾人..
Monty 寫道:
之前jusco有得賣ar,s碼$39.9/66條,超平,又好用
不過e家冇得賣lu~~ :-( :-(

別墅

我5月25日(四)將回香港 我也用Merries小孩舒服又有尿施顯示 行李整理完成還有空間我可以幫忙帶尿片約3包喔
頂級呵護(M/每包57片..L/每包48片..XL/每包40片)
就是當初JUSTCO那一組S碼 台灣較貴
賣場當場開封價每包HK$95 每包約HK$104
開封價意思就是賣場怕買家轉售須拆開封口之意喔

我也期待香港有賣 bb仔用這款超合適的

大宅

我見過,但係......貴到你唔會去買佢囉!

SEE PHOTO

首頁

尾頁

跳至