論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

不要請此工人

Indonesian
Name: WARTINI
Passport no: AE 3075xx
Date of birth: 20 Sep 1978
Passport: 2007 年到期
喺香港共做了6年,分別3個僱主(包括我),懂非常流利廣東話。 她會在5月中至7月初之內找新僱主(因我不跟她續約)。 特別會在得x僱傭(我在那裡請她的),她說會返去登記。 另有好大可能在荃灣和元朗區也有,請留意。
//// 經常性遲起床、在印尼有老公(香港有尼泊爾男朋友)、
超級冇記性、也不太願意記、時常做錯嘢(叫她做東,永遠做西)、時常診我看不見侯煲電話粥or send sms、唔夠細心(對小朋友)、清潔不太乾淨、間歇性整爛嘢(最貴是玻璃枱面和名貴面霜1支$680)、叫她着小朋友(不問過我,私自買一包糖給歲半仔係食,然後自已講電話、開始講大話和懐疑曾在奶奶家偷了$500元 /////
好嘢只有:好錫我的仔仔、不駁咀、小黑面而已...

大宅

Re: 不要請此工人

thanks for your information!!
Anson在2006年1月29日出世!

子爵府

Thanks, 有衰工人資料一定要公佈俾大家知

別墅

Dear veronica and Alice Tsang:

You are welcome!

洋房

點解仲可以係香港(雲)工,真係累

複式洋房

到目前為止,我都未聽過得x僱傭有好介紹過!

別墅

um......我都覺得得x僱傭是間只顧錢,不理服務的公司。
叫佢哋幫我預備完約文件和計埋條數出嚟。 哼! 佢哋居然剩喺比那些文件我,但是空白的,叫我到時自己計(我已比曬所有資料佢哋,居然仲懶嗰個賤印。 反而我嘅新僱公司仲helpful,幫我做埋。

首頁

尾頁

跳至