跳至

首頁

尾頁

大宅

bb既物品最多係咩卡通呀??

妹豬全部都係winnie the pooh D公仔,由其係piglet!!!

複式洋房

Re: bb既物品最多係咩卡通呀??

好似係米奇同米妮...
其實都冇刻意去買~
不過妹妹依家一見到米奇/米妮就會好開心~
成日都笑~

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

卡樂B嘅用品最多係 Hello Kitty,因為佢阿媽鍾意囉!

子爵府

無話咩公仔..不過多數係winnie the pooh :mrgreen:

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

Mickey Mouse 我個仔最鍾意X佢個鼻。

大宅

Mickey, Minnie, Anpanman, Hello Kitty都有!

大宅

dk486 寫道:
Mickey Mouse 我個仔最鍾意X佢個鼻。

一定係Mickey個鼻有咬口啦!!!

大宅

我鍾意winnie the pooh,老公鍾意tigger,所以買俾妹豬既就係piglet,一家人丫麻!!!
成屋都係winnie/tigger/piglet既野,柸/柸墊/筷子/碗(大,細)/枱墊/咕o臣/公仔樣樣都係,妹豬都有一份,連我地同妹豬既床單/被袋都係winnie佢地!!!

大宅

我都係 pooh pooh fans

複式洋房

我個仔只係鍾意玩波波同車仔, 我鍾意既piglet比佢玩, 佢都唔要...
雷大B係2005年9月18日-瑪麗出世
雷細B係2008年5月28日-瑪麗出世

禁止訪問

睛靈勳章

首頁

尾頁

跳至