夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好老公真係要教出黎

大宅

Re: 好老公真係要教出黎

登你高興

別墅

你衣家開心晒,好了,

多口問一句,你有冇賣大碼衫,因為我好鬼肥....... :-( :-(
為自己的夢想而去想,到自己想到的地方,做自己想做的事。 因為你只有一次的人生及一次的機會去做這全部的事。

禁止訪問

伯爵府

小香香~

近來好忙嗎??好似好耐都無見到你,不過依家見到你咁開心真係登你高興 仲有呀~你囡囡越大越可愛哦)))))
大b駿逸細b駿晞

別墅

小香香

我係肥到要穿XL OR XXL,我見你留下都有幾間有賣大碼衫(D款仲要我穿左上去會老左好多),所以多口問句,因為我真係好難買到衫,又唔想成日穿T-SHIRT.........真係煩
為自己的夢想而去想,到自己想到的地方,做自己想做的事。 因為你只有一次的人生及一次的機會去做這全部的事。

複式洋房

有時唔大爆發下...隻佬真係唔鬼采你...
好似我前幾日又爆啦=.="
"點呀你..成日都係打機~你幾耐冇接過我呀..
唔係打電腦就入房打 ps2 ... 你唔好娶我啦..
你娶個電腦做老婆..叫佢幫你洗衫煮飯..
娶個 ps2 做妾侍 ... 玩厭左大婆就入去玩下 2 奶...
幾過隱呀..又冇人煩住你....呵??"
跟住琴晚我收工佢就接我..我沖涼..佢都坐埋入廁所睇報紙陪我...=.=仲陪我睇電視...又同我傾計......

不過不出幾日佢又係咁....都慣啦....

男爵府

[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_3.gif[/img]

子爵府

我都認同小香香講既!!!
之前我都成日同老公嗌交..但佢依家慢慢咁變左..真係好開心!!!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

守得雲開見月明, 明天會更好, 恩恩愛愛到永遠

大宅

你地就好啦! 老公肯聽你地講野. 我每次一開口話佢咋, 佢就即刻鑲起隻扛, 又話我似佢呀媽多過老婆喇!

複式洋房

珍珠宮

子爵府

畀面勳章

係啦!祝你明天會更好!
1928mickey 寫道:
守得雲開見月明, 明天會更好, 恩恩愛愛到永遠

子爵府

好媽媽勳章

[url=http://lilypie.com][img]

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

小香香, 我琴日有去個度, 不過唔知你係邊間。
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

男爵府

小香香:

別墅

複式洋房

wei wei

u very very clever ar!!!! and very very creative too!!!!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題