跳至

首頁

尾頁

別墅

剪唔剪好呢?俾 D 意見啦!

芹芹依家個髮型好似「太陽花」咁,都有成兩吋長啦!仲係"棟督企"響度,好怪呀!我從未幫佢剪過架!有D人話應該"替"哂佢,會生過 D靚 D 既頭髮喎!有D人又話長長下就會跌番落黎架啦!芹芹依家都係得好少頭髮,"替"哂後伯再出會唔會仲少架?想今個星期六帶埋芹芹去我剪開個髮型師度剪呀!仲係心大心細,剪唔剪好呢?俾D意見啦!
有無人試過幫 BB"替"光頭,出番 D 新頭髮係咪靚D架?

Angelbaby

芹樂園[img align=left]

子爵府

Re: 剪唔剪好呢?俾 D 意見啦!

My son is also same as yours and I am not going to cut it beacuse it is so sparse. I know that it would fall down soon as my elder son was liked this 5 years ago.

No need to cut!

Lum Lum Mami

子爵府

前前後後已經幫世然剪左兩次..佢一出世d 頭髮好柔順..點知依家愈黎愈硬..真係有d 後悔
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

睛靈勳章

Angel,

唔駛啦, Issac仔同芹芹都係不相伯仲, 無咩頭髮, 自然發展啦. 幾得意呀!!

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

BK Milk勳章

禁止訪問

大宅

修短d得唔得呀.... 唔好咁狠剃哂啦... :mrgreen: ?

大宅

芹媽~而家天氣熱可以同芹芹剪啦or同佢gel gel個頭,^.^
5歲~~

男爵府

剪短D bb係熱天會舒服d,普遍bb會怕熱,有汗就R頭,好易R到損,bb剪短醜樣d都無所謂啦!
我月初就幫迪少剪到好短,想剷光頭,但無功具咋...

大宅

大宅

我仔都係咁!耳仔

大宅

妹豬耳邊d頭髮好長,仲吉耳仔添,我幫妹豬剪左邊果時好定,剪得都ok,不過剪右邊果時,佢郁左一下,剪多左.而家左右唔對稱
仲俾我亞媽鬧我剪得佢咁肉酸 :-( :-(

大宅

應該剪完之後, 再生長的就不會再"樹"起.

複式洋房

雷大B係2005年9月18日-瑪麗出世
雷細B係2008年5月28日-瑪麗出世

複式洋房

複式洋房

我個bb已經剷光頭lu~ 哈哈. salon去, hk$80.
Angelbaby 寫道:
芹芹依家個髮型好似「太陽花」咁,都有成兩吋長啦!仲係"棟督企"響度,好怪呀!我從未幫佢剪過架!有D人話應該"替"哂佢,會生過 D靚 D 既頭髮喎!有D人又話長長下就會跌番落黎架啦!芹芹依家都係得好少頭髮,"替"哂後伯再出會唔會仲少架?想今個星期六帶埋芹芹去我剪開個髮型師度剪呀!仲係心大心細,剪唔剪好呢?俾D意見啦!
有無人試過幫 BB"替"光頭,出番 D 新頭髮係咪靚D架?

Angelbaby

複式洋房

我都經常幫個仔剪髮,剪完再生D頭髮會靚D,
又長得快D。
我就會等佢大D先剃頭,佢腦囪未生埋怕整到佢。

首頁

尾頁

跳至