母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

最快幾時黎M?

餵人奶會遲d先M,但係最快會幾時有番M?我生完差不多三個月,呢兩日有少少粉紅色分泌,係咪就黎M???唔知係乜野.

複式洋房

Re: 最快幾時黎M?

如果你仲維持供應一定奶量, m唔會黎, 所以餵人奶有避孕作用
[/url]

別墅

6th month after giving birth

別墅

我一路都係bf,但我惡露完左即有m啦!Dr.都話我咁樣係好容易有bb....

諾諾豬相簿                        
諾諾豬相簿2

大宅

when bb is about 8 months old.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

男爵府

6 個月, 聽過有mami 6 weeks.

餵人奶唔可以避孕o架, 有人中咗招啦

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我生完後4個幾月就黎M :-|

伯爵府

我依家就黎10個月喇,都仲未黎返m呀,隔離屋個婆婆同我講佢幾個仔女食人奶食到3歲,佢每次都係3年後先黎返m,所以佢每個仔女既歲數最少都相隔3歲,我只希望快d黎返m,我同老公都想追多個豬仔呀~m再唔返黎驚追唔切豬仔
大b駿逸細b駿晞

大宅

Not yet ah.

大宅

me2
CHRISTY1980211 寫道:
我一路都係bf,但我惡露完左即有m啦!Dr.都話我咁樣係好容易有bb....

男爵府

When Hayes was almost 1 year old.
Mama milk amount was dropped a bit.
Don't worry, just keep on regular pumping and direct breastfeeding.

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!
該用戶已被刪除

男爵府

5個月有返M

大宅

also not yet!

公爵府

畀面勳章

惡露停左就黎m囉
餵人奶避孕應該唔得啦, 有個以前同事年頭生個女, 年尾生個仔, 都係全人奶

男爵府

一個月

等待驗證會員

Me 3 sick:

魚子 寫道:
me2
[quote]
CHRISTY1980211 寫道:
[/quote] :

男爵府

就黎 7 個月都未黎. 最驚就係係毫無準備下突然黎返

大宅

原來有人中遲過我,甘我都冇甘驚,我都5個几月啦,過多几日就6個月啦!! :lol:
fsy 寫道:
就黎 7 個月都未黎. 最驚就係係毫無準備下突然黎返

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊