跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2004年6月BB (part 17)

pcsiauw 寫道:
doris,
我尋日行左一陣油麻地永安, 個 promotor 係咁 sell 我, 咁我見佢 $165 有三支 (250ml@), 都好似幾抵, 聞落去又香噴噴, 所以忍唔住買左 :mrgreen: 我心諗, 就算 zoe 唔o岩用, 我都可以用嘛

$165 有三支, 好抵 woo...! 平時要成 95定 110 一枝 ka..! 叫 hubby 行開去睇睇先.....!

大宅

pauline,

Adrian都系用swisso ga.
中用埋cream bath, shampoo, lotion, wipes.

$165三支 好抵wor

大宅

話時話, 我老公個腸胃又係好差, 除左一日食三餐, 佢開大都係一日三次, 有時甚至4次, 都唔明邊黎得咁多c痾!

蓮蓮 / 渣渣,
真架~ 我無老作架, 個躉點都係大2吋呢!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

doris & wendy,
我買果支係 shampoo + 沖涼架, 我見佢原價都好似係 $65 之嘛, may be not same as yours...

男爵府

pauline / doris

甘o米平好多??!!! 我都想同我囝轉沖涼野wow, 我都去永安look look 先....

男爵府

Pauline,
我用緊 cream bath...! 個 sales 話可以 洗埋頭 woo.! 我冇特別用開 shampoo....! 婷婷 d 頭髮重係咁上下......所以都冇特別用 shampoo....!

男爵府

eeee, 又有番 '在線上' wow

伯爵府

好媽媽勳章

小虎媽, 有冇聽過, "懶人多xx", 可能小虎爸唔想奏仔....sorry

等待驗證會員

小虎媽,
唔係ga, 如果去到大大, 而又唔係唔健康臭臭, 證明左佢腸胃係好好!!!!!!!

我而家個脾都未收... 仲未著到以前d 褲.. 我諗要加把勁啦...

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

doris,
咁就真係唔知同你用開果d一唔一樣喇, 或者我今晚影張相 post 上黎俾你睇睇先啦, 免得你白行一趟 :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

sandra, 你已經修左好多, 唔似生左兩個.

男爵府

但係我冇 '在線上'

男爵府

sandra

你生完3個月咋!!! 已經瘦左好多啦.... 慢慢減啦....

大宅

time to open new topic (already over 2000 posts lah). I have opened part 18.

男爵府

係wow, 典解吾係個個有ge

大宅

wenwan 寫道:
pauline,

Adrian都系用swisso ga.
中用埋cream bath, shampoo, lotion, wipes.

$165三支 好抵wor

Wendy,

Swisso有支蚊油,我記得sales話比蚊kiss完好work,你有冇try過?
我用佢地d防蚊lotion都ok.

另外sogo都有linlin 講個$165三支promotion.

子爵府

又搬家了....
==>Re: 2004年6月BB (part 18)

大宅

Pauline, Doris
我用緊 cream bath沖涼, shampoo 洗頭.
雖然cream bath可以 洗埋頭, 但洗完個頭中個陣味. 可能男孩汗多d

mango22 寫道:
Pauline,
我用緊 cream bath...! 個 sales 話可以 洗埋頭 woo.! 我冇特別用開 shampoo....! 婷婷 d 頭髮重係咁上下......所以都冇特別用 shampoo....!

大宅

elaine,

無錯呀......佢正正就係呢種人! 好彩佢返工唔係咁咋, 唔係我地就食西北風啦!

首頁

尾頁

跳至