跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽媽10月8-15日起瑪麗生入黎傾吓啦!!

各位靚媽媽,

我真的好希望係到可以搵到當日一齊生bb的媽咪, 我生同未生時都係住10樓, 咁你地呢.. 唔知我地會唔會你10月29日bb一歲生日會時相見...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

Re: 有冇媽媽10月8-15日起瑪麗生入黎傾吓啦!!

fallenstar023,
我都係响瑪麗住10樓 不過就遲妳幾日。我10月29日都會去bb一歲生日會呀

大宅

我好似都住咗差不多一個星期先走得, 你呢?
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Dear All,

我亞b2號出世又喺瑪麗,我生完就落咗6樓,冇返過10樓,我30/9入去時超爆,見姑娘不停收症,仲有好多大陸媽媽過期居留嚟生bb,生完第二日就要走,個bb好慘

大宅

我都住咗成個星期呀>_<..因為我要開刀生 :-(
果幾日真係爆到飛起,仲有好多好多大陸人tim呀!

民房

各位mama,
你們好! 我係10月13號0係瑪麗生0既, 住0左5日醫院,頭2日false alarm --->自己以為穿水, 就入0左院, 點知醫生估我會就生, 所以唔比我出院
第3 日的凌晨時份開始陣痛, 下午便生了,前後住了5 日
唔.........頭兩日我住10樓, 生完之後, 我都唔記得住幾樓, 但肯定唔係10樓.........我咪就係一個粗心大意兼 "懞懞0地"
0既阿媽law!

大宅

畀面勳章

我都係瑪麗生, 我23號晚入院, 就係10樓, 跟住10月25日生完零晨就落了6樓, 咁你有無人都係這幾天生呀?

大宅

我又係在qm生bb, 我18入但"牛"左2日都生唔到阿b, 結果20th打針串水吹生至生到, 頭2日在10樓識唔少mama, 之後生院好似在6樓, 咁q在窗口位, 對住海景好靓

首頁

尾頁

跳至