美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

去黑眼圈及眼文

頭先睇Beauty Exchange.com, 有人提一隻叫Hylexin, can remove dark circles and wrinkles. Seems good. Web site is
www.darkcirclerepair.com
One month is US$89, if it really works, it's worth. 因為佢係針對陳年黑眼圈 (我就是這種) ,不是不夠

大宅

Re: 去黑眼圈及眼文

I haven't heard of this brand, but from what I checked out from this website, the contents are pretty similar to the one "EyeMed" in HK.

I've tried "EyeMed" but it doesn't have the magic on me yet.

該用戶已被刪除

大宅

我剛剛訂了一支試﹐用了一星期﹐黑眼圈少左50%。
我老公都覺。但運費成$40美金﹗
佢係美國出一隻好掂退妊娠紋膏既同一間研究所出。呢隻退妊娠紋膏好似攞嚟渣面去皺都好得﹗連卡佛有售﹐要過千蚊。
lenglengma

大宅

試下面部刮痧啦, 可以減黑眼圈架.
joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

複式洋房

lenglengma,
please check pm.

洋房

我下個星期會去美國, 可唔可以話我知個名.

Thank you very much

複式洋房

Hylexin 我都聽過, work唔work 我就唔知, 但真係幾出名, 同幾貴
我覺得eyemed 由packing, 盒上/裏面張紙既description, selling point, 廣告手法..... 都係抄足佢9成!!!!
但eyemed, 我用過冇料到, 連所謂既微熱都冇!!

子爵府

lenglengma:
請問由美國訂回來平d,定在香港連卡買平d?

大宅

surewin,
Almost the same..because the shipping is US $40!
Lenglengma

大宅

0603d1,
It is called the Hylexin.
Lenglengma

珍珠宮

lenglengma: 請問去眼圈果隻幾錢一支呀?

大宅

Lane Crawford ---> $1050

大宅

hi lenglengma,
please check pm thank.

複式洋房

星期六去Lane Crawford

大宅

我都買左

原文章由 something 於 06-5-22 09:24 發表
星期六去Lane Crawford

不過記住懷孕同餵緊人奶都唔用得

禁止訪問

大宅

原文章由 QQMAQQ 於 07-12-31 11:38 發表

但水貨店
$695 only

請問那間水貨店在哪裡? 可否pm地址及電話給我? Thx!

禁止訪問

別墅

Try La Mer, can reduce Dark Eye Circle too. Very effective.
: )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )

首頁

尾頁

跳至