婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人做過Eye Lasik 呀

有無人做過Eye Lasik 呀. 可唔可以比D資料我. 例如: 價錢, 邊到做好. 唔應

別墅

Re: 有無人做過Eye Lasik 呀

別墅

別墅

別墅

hihi~

一個月前左浸會做了 , $19,000 ,有另一種是 $ 14000 的 , 幾好丫 , 停一個月唔帶 contact lens > 驗眼 > 3:00pm 入院 , 5:00pm 走得, 其間有 d 燒濃味, 令我有 d 驚 :p , 晚上 7 pm 度有 d 眼乾有點像眼睫毛入眼的感覺 , 我就唯有睡覺丫, 第二天沒事了 ! 看東西很清楚呢 !

carlo

複式洋房

What is different between 19,000 and 14,000?

Thanks Very Much your information
:-P

子爵府

BK Milk勳章

係唔係真係第二日可以番得工啦...???

別墅

我第二日照常帶反學放學買送煮飯 , but 游水, 蒸氣, 卒眼 ect 係唔得既 !

複式洋房

我舊年10月係養和做,$18000手術及包5次覆診+$800驗眼(用刀切割)無指定醫生,如不用刀切割就$24000......我7月就係最後一次覆診,我依家重好記得當時既情況呀!!一D都唔痛架,我都考慮了幾年先做.....

男爵府

我都考慮左幾個月, 真係好想做...仲有mami 有多d 意見ar??

大宅

我都考慮左成年, 但想問下有BB做唔做得架!?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

honglee 寫道:
我都考慮左成年, 但想問下有BB做唔做得架!?

honglee,

有BB一定唔做得, 當時我同醫生講話可能有, 點知佢要我改期, CONFIRM冇至可以做, 因D藥對BB有影響!

大宅

我有飛蚊症,間中有閃光,兩眼分別600至800度近視,好想做激光矯視,大家有何意見?

大宅

我在1999年在養和做的,做完後雙眼會好乾,不過唔痛的只要

大宅

我在1999年在養和做的,做完後雙眼會好乾,不過唔痛的只要

大宅

做Eye Lasik係咪一定要深近視可以做呀 ?
我得400可以嗎 ?

別墅

cindybaby 寫道:
做Eye Lasik係咪一定要深近視可以做呀 ?
我得400可以嗎 ?

我350度都做, 2年之前, 到家下都係"0"度近視, very good。
不過 我怕有老花, 所以食緊藍莓素補下。

別墅

rabrabming 寫道:
我有飛蚊症,間中有閃光,兩眼分別600至800度近視,好想做激光矯視,大家有何意見?

rabrabming,
我做Lasik之前檢眼, 才知道眼底(視網膜)有列紋, 要用Laser補眼底, 幾個月後才能做Lasik減近視。
如果你有飛蚊症, 仲有閃光嘅話, 就算唔做Lasik, 你都要揾個眼科醫生check下好d。 :wink:

別墅

最近有唔使刀切架, 有無人做過? 係邊間做好d?價錢? 可唔可以分享吓?

別墅

最近有唔使刀切架, 有無人做過? 係邊間做好d?價錢? 可唔可以分享吓?

首頁

尾頁

跳至