婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想做婦科檢查

想做婦科檢查, 邊到做好. 最緊平呀.

大宅

Re: 想做婦科檢查

而家HSBC credit card 喺播道醫院做婦科檢查+骨質測試 $350, 我未試過播道唔知好唔好, 但就真係平, 我都諗住試下, 另外浸會醫院都係 $400 但冇骨質測試

複式洋房

我都想做呀!但之前未做過唔知同婚前檢查有無分別呢?我睇雜誌話依家最平係基督教聯合那打素社康服務,你可以打去問吓tel:27171989

複式洋房

Many Thanks!!!

大宅

Anyone who still have such leaflet?

Kimuimoon 寫道:
而家HSBC credit card 喺播道醫院做婦科檢查+骨質測試 $350, 我未試過播道唔知好唔好, 但就真係平, 我都諗住試下, 另外浸會醫院都係 $400 但冇骨質測試

大宅

我係播道攞章程, 你試下打去叫佢fax比你
PrinceAaron 寫道:
Anyone who still have such leaflet?

[quote]
Kimuimoon 寫道:
[/quote]

大宅

meme2 寫道:
我都想做呀!但之前未做過唔知同婚前檢查有無分別呢?我睇雜誌話依家最平係基督教聯合那打素社康服務,你可以打去問吓tel:27171989

婚前檢查可以抽血,知道一些隱性遺傳病,會否傳俾下一bb

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[img][/img][img align=left

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[img][/img][img align=left

子爵府

all,

我 search 到e個 Click >> 婦科檢查

有無人會去試下?? ..... 我都想遲d 去做 !!
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

首頁

尾頁

跳至