跳至

首頁

尾頁

別墅

bb係肚入面郁得好緊要無時停

你地會唔會咁?
[url=]

別墅

Re: bb係肚入面郁得好緊要無時停

別墅

會呀. 由25週開始到依家29週, 都無時停. 一停就知佢睡覺.
每早我醒過來(身未郁), 佢都未郁, 當我一郁, 佢就踢我, 然後我話知了, 講早晨, 佢就唔踢了. 每早如是.

別墅

我又 feel 唔到佢踢我

[url=]

大宅

m29 寫道:
你地會唔會咁?

me too, anytime ~~~~~~!!!
:-)

男爵府

Chens 寫道:
會呀. 由25週開始到依家29週, 都無時停. 一停就知佢睡覺.
每早我醒過來(身未郁), 佢都未郁, 當我一郁, 佢就踢我, 然後我話知了, 講早晨, 佢就唔踢了. 每早如是.

我都係! 但無你咁勁, 講早晨會識停
我向左瞓佢就向左踢, 向右佢瞓就向右踢

男爵府

me too ar~~~

亞b 仲成日吼我差唔多開餐o個陣就勁踢 ~
佢都好似想食埋一份咁 ~

ricebb 寫道:
[quote]
Chens 寫道:

我都係! 但無你咁勁, 講早晨會識停
我向左

洋房

咦,我個亞b都係甘喔!我試過幾次開飯時間過左 little 他就已经 be troubled ! :-P :-P
my son life photos http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/fqxmak/my_photos

民房

我每晚都覺得BB好有規律咁(扑扑扑扑咁跳)。每次都係同一個位。次次都係我坐或訓時發生。起身行下就無事了。吾知有無媽咪有同樣經驗呢。BB會吾會吾開心或者吾舒服所以咁跳呢

民房

我都係咁.....bb好慢扑-扑-扑-扑-一下一下咁跳,其實係咩事呢?
我聽過話bb會打"c egg",唔知係唔係呢!?

mei_mei2006 寫道:
我每晚都覺得BB好有規律咁(扑扑扑扑咁跳)。每次都係同一個位。次次都係我坐或訓時發生。起身行下就無事了。吾知有無媽咪有同樣經驗呢。BB會吾會吾開心或者吾舒服所以咁跳呢

男爵府

kiwicc,

我個朋友之前陀個囡係有feel 到佢c egg 架
但我就feel 唔到我亞b 有囉 ~

大宅

MEIMEI,

我同你一樣呀, 行緊時唔郁, 坐或瞓就郁到唔停, 有時仲俾個B踢得好痛.

MINNIE

民房

我個BB呢兩日吾知點解突然郁得少過之前好多。
就算郁都係好溫柔咁。吾似之前好似打功夫咁。
我摸下佢拍下佢都係好輕力郁左一下就停啦。
不過宮縮就愈黎愈多。

別墅

唔使擔心, 醫生講過bb愈大會郁得愈少, 因為 size 大左而肚既空間唔夠位俾佢郁
[url=]

民房

原來係咁。我重以為BB吾開心或者吾舒服。 真係新手媽媽好多問題問架。 我第一胎而家BB8個月。回想起之前有好多野吾識。幸好好多有心媽咪分享經驗。真係多謝晒。

男爵府

mei_mei2006,

宮縮...個feel 係點架?

mei_mei2006 寫道:
我個BB呢兩日吾知點解突然郁得少過之前好多。
就算郁都係好溫柔咁。吾似之前好似打功夫咁。
我摸下佢拍下佢都係好輕力郁左一下就停啦。
不過宮縮就愈黎愈多。

首頁

尾頁

跳至