跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

點解阿"a1234" 週圍係度發表 testtestttttest.....?

?-( ?-( ?-(

男爵府

Re: 點解阿"a1234" 週圍係度發表 testtestttttest.....?

我懷疑佢short short地,好多個版面都有佢的post,但都是"test" ?-( ?-( ?-(

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 點解阿"a1234" 週圍係度發表 testtestttttest.....?

可能佢想儲多d文章數...變到自己唔係新國民 ?-(

男爵府

0509佢都有亂post

男爵府

唔使咁woo,4圍"爹"下咪得囉...
又或者個個post都整D圖--> ...
咁咪又ok,做乜成日test,test個c人頭咩...粗俗左tin

kawai928 寫道:
可能佢想儲多d文章數...變到自己唔係新國民 ?-(

複式洋房

咁無聊!!!新國民又點,又唔係買嘢有著數........你同我都做過新國民啦!大傻瓜!!!

男爵府

睛靈勳章

唔知"a1234"睇到會唔會覆下我地0509 及0510既國民呢?

佢好似無去0511喎! ?-(

子爵府

lo_bobo 寫道:
咁無聊!!!新國民又點,又唔係買嘢有著數........你同我都做過新國民啦!大傻瓜!!!

BK成日出現d呃人既人...賣野呀,換野呀果d...
依家新國民有呢d情況都好少有人彩佢...
所以可能因為佢係想咁掛...所以咪呃下文章數囉...keke ?-(

男爵府

睛靈勳章

咁我又唔明, 點解佢只係去9月同10月度發junk topic?
其實, 佢個名叫"a1234"都已經估到佢係一位勁無聊之人. 完全都無意思既.

子爵府

又或者係有會員想回覆d鬧人topic...咪開個新既費事比人認得囉....哈...大有人在啦...BK好多呢d人...

大宅

我睇到某d極力推薦某d野既post.
都係睇下佢係咪新國民,
如果係既, 多數係呃人的.
佢都係咁諗掛.
kawai928 寫道:
[quote]
lo_bobo 寫道:

BK成日出現d呃人既人...賣野呀,換野呀果d...
依家新國民有呢d情況都好少有人彩佢...
所以可能因為佢係想咁掛...所以咪呃下文章數囉...keke ?-( [/quote]

大宅

有見地....十分同意
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

子爵府

岩岩見到05年9月媽媽會果度有媽咪話個a1234走去pm佢,話人地係殺人狂
聽講個媽咪只係叫佢唔好亂post定點喳...
所以我依家更加肯定呢個人一定係果d黎左好耐,好高級數既人開既新acc...如果唔係...一個新人都唔會咁識pm鬧人啦...keke

首頁

尾頁

跳至