嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

bb圍頸水泡邊度有得買

如題

男爵府

Re: bb圍頸水泡邊度有得買

花園街有好多

複式洋房

Thanks

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=medium]請問香港區有無得賣呢?

侯爵府

NYT,

原來花園街有好多? 我之前o係西田、千色店、玩具反斗城... 搵勻晒都冇呀! :-|

侯爵府

del

男爵府

my_tabo .

剩係上新世紀條天橋下面.都有幾間玩具店可以買到 bb圍頸水泡架喇.好易揾.快D去睇吓啦!

侯爵府

侯爵府

NYT,

我星期六就去買, 唔該晒你! :mrgreen:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我早幾日去買左...
花園街卓悅果度有3間都有賣呢隻bb圍頸水泡~
卓悅隔離果間就冇款囉...得就咁黃色一個既~
而對面果汁舖隔離果間呢...就多d款,有2-3個~
我買左個橙色既,因為貪佢入面有幾個o朗o朗...就算唔同臭b圍住...吹左比佢用黎點舞都得,佢超級鐘意...
我呢隻款好似重有粉紅色架~
$22個~呢個係屬於個cool位大d既,細果隻我覺得真係cool實晒好辛苦~

另外o係呢間舖頭既左手邊重有一間...不過果間既款就...
係真係印左d bb樣o係個水泡上面個囉...好大陸feel啵...雖然我呢個都係簡體字...但係就好好多囉~!因為又有公仔~

男爵府

我都想買, 不果擔心亞b唔肯用. 無拿拿有d野cool實晒, 佢實發爛渣. 請問用緊的媽咪有無問題呢?

侯爵府

kawai928,

你呢款頸水泡都唔錯喎! 係呢...我見上面有個扣, 係點用o架?

侯爵府

子爵府

雙子媽媽 寫道:
我都想買, 不果擔心亞b唔肯用. 無拿拿有d野cool實晒, 佢實發爛渣. 請問用緊的媽咪有無問題呢?

你個b幾大呀?
我個仔就係好唔鐘意人地攪佢條頸果d b黎架...
早幾日買左後即刻o係浴缸放一大缸水試下佢接唔接受個手泡...
喔...又ok喎...佢重好好奇點解可以個頭唔跌落水咁...係咁我反轉佢背脊向天佢又自己反番轉...o係度手young腳young咁~
不過如果bb再大d就唔好用喇我覺得...因為我隻仔條頸都係比較肥...佢平時唔大力整開佢下巴向上都睇唔多佢條頸...所以我呢個大size佢都係岩岩fit多dd喳...

子爵府

my_tabo 寫道:
kawai928,

你呢款頸水泡都唔錯喎! 係呢...我見上面有個扣, 係點用o架?

哦...果個扣係用黎扣住個水泡...等佢唔會用鬆開既危機嘛~
不過其實扣唔扣都係咁,因為個水泡吹脹後都好難話會鬆...不過扣左梗係好d啦...買個安心...keke

別墅

我問過卓悅隔離果間,話只適合1歲以下bb,:-( 請問你買有噹噹果個會唔會夠大俾兩歲bb玩?

kawai928 寫道:
我早幾日去買左...
花園街卓悅果度有3間都有賣呢隻bb圍頸水泡~
卓悅隔離果間就冇款囉...得就咁黃色一個既~
而對面果汁舖隔離果間呢...就多d款,有2-3個~
我買左個橙色既,因為貪佢入面有幾個o朗o朗...就算唔同臭b圍住...吹左比佢用黎點舞都得,佢超級鐘意...
我呢隻款好似重有粉紅色架~
$22個~呢個係屬於個cool位大d既,細果隻我覺得真係cool實晒好辛苦~

侯爵府

kawai928,

哦...原來個水泡中間係打得開o既, 我一直就有個疑問, 就係唔知點先可以套住bb條頸, 又唔會甩...原來係咁! 唔該晒!

kawai928 寫道:

哦...果個扣係用黎扣住個水泡...等佢唔會用鬆開既危機嘛~
不過其實扣唔扣都係咁,因為個水泡吹脹後都好難話會鬆...不過扣左梗係好d啦...買個安心...keke

子爵府

happypenguin 寫道:
我問過卓悅隔離果間,話只適合1歲以下bb,:-( 請問你買有噹噹果個會唔會夠大俾兩歲bb玩?

下...果間我見佢真係好細架個cool位...同埋冇款所以先去佢對面果間買~
我買果個叫做大d囉cool位...或者你帶你bb去試下好d~
因為個個bb都唔同家嘛~
因為我隻仔佢比較肥...所以依家呢個我諗唔駛一步都唔岩帶...
我唔知你bb肥唔肥所以都係帶埋bb去試好d~
我都係叫佢比我試下岩唔岩我先買既~

子爵府

my_tabo 寫道:
kawai928,

哦...原來個水泡中間係打得開o既, 我一直就有個疑問, 就係唔知點先可以套住bb條頸, 又唔會甩...原來係咁! 唔該晒!

my_tabo,

唔駛講唔該啦~
我都係NYT話我知o係邊度買既我先去搵喳...keke~

侯爵府

kawai928,

咁就要同NYT講聲唔該先得喇!

首頁

尾頁

跳至