跳至

首頁

尾頁

大宅

亞b進度時間表

我亞B己經2個月+8日,有12.9lbs., 佢雙手可以打開而且可以拿起個細size?cushion, 今朝我"訓“醒, 佢竟然將自己張被蓋過自己個鼻 :cry:,以後真係要多D看實佢!我亞媽話亞B應該好快可以反身 ﹐請問你個B進度如何

男爵府

Re: 亞b進度時間表

我個女出世嗰日已經笑到好跨張啦! 兩個星期已經會副被啦! 我估都正常掛, 而且我阿B未夠一個月已經出牙隻啦! 依家啱啱二個月已經出咗兩隻牙LU

大宅

你個女好"西利“呀! 佢有幾多lbs. 點解二個月已經出?兩隻牙?
你有無問醫生佢body其他器官的發展亦會較其他BB快??

大宅

你住鴨?洲?我住係香港仔中心,多多交流!

複式洋房

pc1301 寫道:
我亞B己經2個月+8日,有12.9lbs., 佢雙手可以打開而且可以拿起個細size?cushion, 今朝我"訓“醒, 佢竟然將自己張被蓋過自己個鼻 :cry:,以後真係要多D看實佢!我亞媽話亞B應該好快可以反身 ﹐請問你個B進度如何

你個B好醒呀!真係要看實佢,或者可以俾睡袋佢

等待驗證會員

等待驗證會員

早晨呀!!!
亞囡上次去打5合一針, 有10.8磅, 我估佢有重少少掛... 因為佢食奶實在食得太少啦... 俾多d又唔食, 食密d又唔食...
而家佢望住個音樂轉轉會笑同埋會ee urrurr, 跟住抱住佢同佢傾計, 佢會望住我同埋會笑/ ee urrurr... 好好笑. 個陣哥哥唔會講咁多野.. 我估呢隻妹豬會好快講野....
我有個朋友個b早亞囡半個月出世, 已經16磅幾, 跟住真係好米芝連.. 好好笑.... :mrgreen:

大宅

我亞B出世7.3磅, 而家2個月15日, 有13.2磅, 今日佢食左6餐﹐2餐6安,其他4安。

首頁

尾頁

跳至