興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無邊位用過 scicube 既網貢寄存服務???

如題。呢間公司既網貢寄存服務好唔好?Thanks a lot!!!

王國會長

王國會長

Re: 請問有無邊位用過 scicube 既網貢寄存服務???

我用緊. 夠平.
有興趣可介紹你送多一個月.

VenusB 寫道:
如題。呢間公司既網貢寄存服務好唔好?Thanks a lot!!!

複式洋房

Re: 請問有無邊位用過 scicube 既網貢寄存服務???

我都係貪佢夠平! 但我試過想申請試用7天, 佢剩係俾左過 login number 好似話之後會e-mail password 俾我 , 但之後無左影, 所以我未試過唔知好唔好??? 請問你用左幾耐 ? 用邊個plan呢? 因為我對整網頁都係知d唔知d, 如果upload 網頁遇到問題, 請問有無technical support 呢(ie. 可以打電話問)?

你介紹我都好

大宅

我都用緊, 都係覺得佢平.
不過如果要係office hour以外時間搵佢地,
就一定揾唔到.
有時我係office hour打電話比佢地都唔係經常接到.
但事實上, 其實都無什麼事要找他們的.
所以都用得過的. 而且都穩定的.

**Loving You**

複式洋房

bunny, 瑩瑩老豆:

請問你地係用緊多少MB既寄存服務? 請問佢會唔會提供人流計算既顯示呢? 唔知申請左要等幾耐先用得?

唔知可唔可以俾我參考下你地做既網頁? (唔知點解click唔到去瑩瑩老豆既網頁? ??

王國會長

王國會長

我用緊 500M, 申請左通常隔一日就用得.
去唔到rachel既網頁係因為我未造好.

VenusB 寫道:

請問你地係用緊多少MB既寄存服務? 請問佢會唔會提供人流計算既顯示呢? 唔知申請左要等幾耐先用得?

唔知可唔可以俾我參考下你地做既網頁? (唔知點解click唔到去瑩瑩老豆既網頁? ??

洋房

no

大宅

我有3個domain 係scicube度,
無人流計算, 不過當然唔包括你起個論壇啦.
多數即日申請都用到. 最多都係等一天.
如果是普通個人網站, 就算用個$100都夠.
我之前都係經瑩瑩老豆先搵到scicube.
唔該晒 瑩瑩老豆.

VenusB 寫道:

**Loving You**

複式洋房

唔該晒兩位既回應呀!

我既網頁因位有影片, 加埋有成400幾MB, 我諗要500MB用量先夠囉.

瑩瑩老豆, 不如你做我介紹人啦! 有mud手續架??? 唔該晒!

唔知邊位可以指教我點樣申請到免費既人流計算器呢

?

王國會長

王國會長

Please PM your email or click below link:

Please click here to register

登記了domain name未?

VenusB 寫道:

唔該晒兩位既回應呀!

我既網頁因位有影片, 加埋有成400幾MB, 我諗要500MB用量先夠囉.

瑩瑩老豆, 不如你做我介紹人啦! 有mud手續架??? 唔該晒!

唔知邊位可以指教我點樣申請到免費既人流計算器呢

?

首頁

尾頁

跳至