興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

急~在Library借左隻正版DVD冇法燒錄

係Library借左隻正版DVD,NERO燒錄話DVD有保護冇法讀取
請問有沒有其它方法可Copy到呢?
下星期二要還碟時間急迫,請各高人指教一下

侯爵府

畀面勳章

Re: 急~在Library借左隻正版DVD冇法燒錄

侯爵府

畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

唔駛慌住....有計既

try this : (click image to enter)

<<download>> ~ here ~

子爵府

BK Milk勳章

大部份正版都有protect code o架, 有時要用幾個software先可以crack到......~~~

好彩就一個都得....~~~

大宅

醒目開學勳章

ChunChun_Daddy
Dowload左DVD Decrypter 睇完圖片講解都唔識用!
第一步驟識做,跟住怎樣可以從機抄到DVD
因為是電腦白癡,可否指教一下!

侯爵府

畀面勳章

佢果個[圖解說明]都好白囉喎! ?-(

放隻dvd disc> open dvd decrypter> select all the *.vob / *.*(簡埋output folder)>

大宅

畀面勳章

我找到DVD Decrypter 3.5.4.0的中文化
~HERE~
最近"仔仔" 成日"一言九頂~~~~我講一句,佢"駁"我九句 ~~~ 真係比佢激死我呀~~~

洋房

大宅

醒目開學勳章

ChunChun_Daddy &
寶貝仔仔媽咪多謝兩位提供software!
我已成功解碼

侯爵府

畀面勳章

大宅

畀面勳章

ultraman 寫道:
ChunChun_Daddy &
寶貝仔仔媽咪多謝兩位提供software!
我已成功解碼

程序係點呀, 請PM教我~!
THX~! :lol:
最近"仔仔" 成日"一言九頂~~~~我講一句,佢"駁"我九句 ~~~ 真係比佢激死我呀~~~

洋房

洋房

寶貝仔仔媽咪
您可試下DVD Shrink
我最後在網上找到DVD Shrink,很易用,又有圖釋又有中文解釋!
http://www.486word.com/new_page_132.htm

侯爵府

畀面勳章

咦?我以為你咁醒搵到中文化,原來你唔曉個程序.... ?-(

睇睇呢個教學....(click image to enter)

大宅

畀面勳章

ChunChun_Daddy 寫道:
咦?我以為你咁醒搵到中文化,原來你唔曉個程序.... ?-(

睇睇呢個教學....(click image to enter)

大食肥婆 寫道:
寶貝仔仔媽咪
您可試下DVD Shrink
我最後在網上找到DVD Shrink,很易用,又有圖釋又有中文解釋!
http://www.486word.com/new_page_132.htm

THX~!

男爵府

現在有些美版DVD 就咁用DVD SHRINK 或 DVD DECRYTER 都燒吾到的, 即係用4.7GB 的DVD 係吾夠燒的, 當隻原裝DVD 被解 CODE 後, 就再壓縮吾番..咁就要用DOUBLE LAYER DVD 先燒得番出黎. DOUBLE LAYER DVD 的成本較4.7GB 的貴好多倍的.

侯爵府

畀面勳章

若果dvd shrink都壓唔倒落d5度(比較少),你大抵可以試下dvdfab將佢(d9)backup落兩隻d5碟囉...

(click image to enter)

大宅

2019新春慶豚圓

等我試吓先!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
相關內容