自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我唔敢開黎睇呀.....

轉載:

一單發生係葡國Sintra市既交通 意外, (請在有足心理準備才看) 驚就唔好開喇......

一單發生係葡國Sintra市既交通意外,
三名青年於晚上遊車河,
後座青年拍下了意外發
生既經過, 整段片大概七分鐘,
大概套片既四分鐘左右, 三名青年駕車到郊外,
並發現路邊企左一名少女, 於是停車讓少女上車,
三名青年詢問之下,
原來該名少女係兩年前
在該地段發生交通意外並已死去(留意各人表情),
當駕車到當年意外地點時,
少女露出
滿面玻璃碎既鬼臉, 隨即意外發生,
最後前座兩名青年死去...
全葡國文對話:有三個葡國人在葡國本土旅遊迷路,遇上一個葡國少女,本應冇咩問題!但一問到這個少女,點解你一個人咁夜會流連在街上,
這個少女便說:我發生交通意外,在1982年,說話後除即撞車..........:
請留意這個少女講話時,係有干擾,說話後面部流血......
睇o個時拉到去大約4分鐘先見到女鬼,之前都係佢地係車上面傾計~

<<<click>>>

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 我唔敢開黎睇呀.....

伯爵府

talkative 寫道:
似假多d喎

我都覺得係[size=large]假既.....

大宅

睇過啦~好假,撞車果刻係現配音... :lol:
係咪d學生既實驗電影?

大宅

畀面勳章

個故事同之前睇嗰個有D 出入喎.. ?-(

我的心肝寶貝, 小魔怪 ^o^

首頁

尾頁

跳至