跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

端午節-沙灘遊

你地有冇興趣一齊帶bb去沙灘玩或游水呀 ?
我地可以夾錢租架旅遊巴直接去沙灘, 咁就唔駛煩要轉幾程車先到, 我check 左如租車由 九龍--南灣
24座旅遊巴1程 -- $720, 來回共$1,440, 即每人來回$60 (bb不佔座位可唔計)
45座旅遊巴1程 -- $1,080, 來回共$2,160, 即每人來回$48

日期 : 31/5/06
時間 : 2:00 (集合時間) - 6:30 pm (回程)
地點 : 港島南灣沙灘
節目內容 : bb泳裝catwalk~堆沙比賽~自由活動

# 如坐旅遊巴, 請報埋住边, 方便安排上/落點

1. yorkboy-- 沙田 (2大1b)

大宅

Re: 端午節-沙灘遊

大宅

好提意 !

不過集合地點係邊呀 ?

別墅

由 yorkboy 於 2006-05-18 16:57:44

我地可以夾錢租架旅遊巴直接去沙灘, 咁就唔駛煩要轉幾程車先到, 我check 左如租車由 九龍--南灣
24座旅遊巴1程 -- $720, 來回共$1,440, 即每人來回$60 (bb不佔座位可唔計)
45座旅遊巴1程 -- $1,080, 來回共$2,160, 即每人來回$48

時間 : 2:00 (集合時間) - 6:30 pm (回程)

1. yorkboy (2大1b)
2. newparco (3a1b) - 自己去

大宅

芷殷

暫時諗住紅磡上/落, 可增加上/落點(要加錢) 要睇番參加家庭住边再決定

公爵府

yorkboy,
聽講南灣好多石咕喎, 你地會唔會落水?
[/url]

公爵府

由 yorkboy 於 2006-05-18 16:57:44

1. yorkboy (2大1b)
2. newparco (3a1b) - 自己去
3. 蝦蝦 (2大1b) - 自己去
[/url]

大宅

我未去過唔知喎, 剩係知到冇咁多人, 唔駛咁迫, 我就唔會游水, 因我唔識游, 會同bb係淺水地方玩吓水

蝦蝦 寫道:
聽講南灣好多石咕喎, 你地會唔會落水?

大宅

我識人渣校巴, 使唔使同你地問下價錢? 如果係, 我順便問埋佢邊度上車好.............

據我所知, 南灣同石澳都係較多石. 如果想少人, 可以考慮深水灣, 不過個灘就好細. 淺水灣都可以, 但係端午節當日可能會有龍舟比賽, 要 check 下.

公爵府

ic ... 真係好難取捨, 我之前都諗過同蝦仔去淺水灣 / 黃金, 但真係驚端午節好多人, 南灣就少人 d, 但 d 沙唔知靚唔靚呢 ?-(

我想問, 蝦仔未識行, 而家學緊, 去沙灘會唔會冇咁好, 我都驚驚地佢只係爬到成面都係沙 我未帶過佢去沙灘玩
[/url]

大宅

rosactf9999
好呀, 你問吓啦, 其實我边個灘都可以, 睇吓大家既意見再決定都得

蝦蝦
我舊年都有帶囝囝去黃金海岸個沙灘玩, 可以鋪塊大沙灘膠布/席, 咁bb未唔會食沙囉

大宅

但係, 係咪要有地點先問到架? 定係都係暫定南灣?

別墅

31號又有假放呀,我都想join~
基本上我都係比阿B去玩下沙, 我唔敢落水, 可能爸爸同佢去坐下水泡船啦

我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

侯爵府

畀面勳章

如果黃金我有興趣join wo.....

子爵府

HELLO 大家好,

我上個星期六去過黃金海岸有油污同埋啲石仔好吉, BUT我再上兩個星期去嗰次啲水幾乾淨同埋冇咁多石仔, 唔知關唔關水漲水退事呢。

如果想BB玩得開心安住同以食唔到沙, 可以帶個吹氣水池去放BB入去玩, 好正架。玩具反斗城最平, $50蚊咋, 我一陣POST張相比大家睇、

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

[img align=left]C:\Documents and Settings\User\桌面\照片\05 PARTY\MISC\IMG_0006.JPG[/img][img align=right]C:\Documents and Settings\User\桌面\照片\05 PARTY\MISC\IMG_0032.JPG[/img]

[size=x-large]玩水玩得好開心哩!
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

公爵府

如果端午節, 黃金實超多人, 因屯門都係得呢個泳灘最靚.

其實都擔心我地一堆 bb 端午去沙灘, 夠唔夠位攝?
[/url]

子爵府

咁要睇個BB怕唔怕水,你睇哩個B玩得幾開心,嗰次係佢處女下海, 11個大 [img align=left]C:\Documents and Settings\User\桌面\照片\05 PARTY\MISC\IMG_0023.JPG[/img]
珍妮花 寫道:
31號又有假放呀,我都想join~
基本上我都係比阿B去玩下沙, 我唔敢落水, 可能爸爸同佢去坐下水泡船啦

大宅

咦...睇黎你地都頭痛緊去邊個沙灘玩喎

forty話齋, 帶埋個吹氣公仔, 唔係~係吹氣水池去, 將所有BB放晒入去玩, 就唔怕食到D沙啦~

希望531果日, 我地0505的BB都玩得成啦~0505好多BB打左一歲針, 冇媽咪敢報名去呀 :-(

公爵府

有一個問題, 放晒所有 bb 入個吹氣池都唔係辦法, 會縐皮架嘛

蝦仔今日係打完針第 9 日, 斷斷續續咁燒下停下咁, 都咪話唔擔心
[/url]

首頁
12345...6

尾頁

跳至