嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

扭蛋 thomas 閃燈印仔交換

我有gordon ,想換thomas

大宅

Re: 扭蛋 thomas 閃燈印仔交換

咦~~~ 你扭之前你有無"瞄"吓佢先呀? 我地扭之前多數都
瞄吓先,係自己心水先扭,咁無咁浪費麻 ... hehe ...
我知有d地方有得散賣,不過就唔只$10...
你係咪係香港區架 ? 係炮台山七海商場有一間舖頭有得
賣,我諗都係廿蚊到... 不防走走 ...
[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

複式洋房

I have James and Gordon,exchange to Percy and Ben.

伯爵府

我有 Ben, 想交換 Bill

$20 咁貴?沙田第一城 $80/whole set

洋房

It only costs HK$68 for the whole set at Wanchai Tai Yuen Street.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

想請教 (因爲無扭開,唔知個問題係咪好白癡):
同一系列扭蛋公仔會唔會遲下再出番架(再有得扭過)?

因爲有朋友送左隻 percy 的扭蛋車仔比我仔,可以上鏈自己行,好可愛。我地想自己再扭,但又已經扭緊印仔啦。出面賣果d又無得上鏈。 我見yahoo 有人賣,但我連架車係邊個系列既都唔知

首頁

尾頁

跳至