自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

請問有隻 "木酢"貼腳(有朱為得個樣印係盒上), 用途是什麼? 點用架?

有紅色, 有黃色, 有粉紅色, 請問又有什麼分別

伯爵府

Re: 請問有隻 "木酢"貼腳(有朱為得個樣印係盒上), 用途是什麼? 點用架?

排毒.....

每晚睡前貼在腳板底, 第朝塊野會濕左的
星期五是無飯主婦日

公爵府

Re: 請問有隻 "木酢"貼腳(有朱為得個樣印係盒上), 用途是什麼? 點用架?

咁係唔係要連續貼幾多日呢
係唔係睡前貼早上起身掉呢

大宅

我之前用過係"竹酢",如果貼係腳底,第二日撕開,見到塊貼濕左,就要掉;如果仲係乾,都要撕開,唔好貼住(日間),等到晚上再用膠布再貼住.

子爵府

Last month , TVB 新聞透視 said it's useless.
我個寶貝仔係屎撈B

公爵府

是嗎, 因為我見到人地一次買好多, 所以想問下~thanks. :-P

男爵府

環保接龍勳章

我試過貼過皮膚敏感. 各位若有呢個問題就要小心點. 因為我的皮膚都好少發生敏感.但係貼
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

公爵府

thanks.

首頁

尾頁

跳至