美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Pm比我丫,我都想知係邊度買!元朗又係邊度買呢?thx.....

伯爵府

Bioderga 好似好吸引剛在amazon訂左來試下 美金USD8x 不過要成個月先運到手。這個月內要快d用手頭上的護膚品唔好浪費。

別墅

引用:Bioderga+好似好吸引剛在amazon訂左來試下+

原帖由 missyoumum 於 12-11-10 發表
Bioderga 好似好吸引剛在amazon訂左來試下 美金USD8x 不過要成個月先運到手。這個月內要快d用手頭上的護膚 ...
等妳分享

禁止訪問

回覆:面部開始dum 啦!

伯爵府

回覆 mrslee2006 的帖子

我都係一試咋〜等待得的人睇下我買返嚟件貨得唔得先啦!請問隻你用緊隻cream 係乜味ga?咁我可以比較一下是否正貨,能話給各jm 知是否正貨〜thx。仲有係日間揸或是夜間揸?

禁止訪問

回覆:missyoumum 的帖子

子爵府

kuromokona 發表於 12-11-10 08:08
各位剛買的可否分享BIODERGA是否有效? THANKS!
係呀,分享下啦

大宅

係啦,有冇人買左用完可以分享下work唔work

別墅

引用:回覆+mrslee2006+的帖子 我都係一試咋〜等

原帖由 missyoumum 於 12-11-10 發表

我都係一試咋〜等待得的人睇下我買返嚟件貨得唔得先啦!請問隻你用緊隻cream 係乜 ...
Amazon ok 㗎!美容院攞D行货咪又係外國果D!Amazon D shop ok 㗎!仲平咗中間果層,唔駛比人抽水!

Wishsss    發表於 12-11-10 22:59
missyoumum  承你貴言,希望冇事  發表於 12-11-10 22:22

洋房

回覆:mrslee2006 的帖子

Pls let me know which cream u are using for firming, thanks

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

Pls PM to me, Tks

男爵府

面部開始dum 啦!

對於腮骨位係咪work? 因為越來越大咁,攪到塊面好闊,輪廓好唔sharp

禁止訪問

複式洋房

TimeWise Plus+™ Regena-Firm™ Intensive Serum
時光精靈 Plus+ 緊顏精華露
成份
原生能量 Regena-Firm™ Complex (三胜肽、植物幹細胞、植物滋養因子)、摩洛哥堅果籽萃取、海藻萃取
功能
質感豐盈細緻,幫助提升下顎骨線條,重塑面部輪廓,緊實和拉緊鬆弛肌膚,並即時為肌膚補充大量水分,頸部肌膚重現緊緻,讓你恢復立體V-Shape 面部輪廓,肌齡逆轉,使面頸肌膚回復年輕、緊實、細緻。

別墅

引用:TimeWise+Plus+™+Regena-Firm™+Intensive

原帖由 yinho_lui 於 12-11-12 發表
TimeWise Plus+™ Regena-Firm™ Intensive Serum
成份
边到買?点用法?妳用咗幾耐有效果?

複式洋房

回覆 SMM26 的帖子

我要幫你訂的,要教你按摩既手法,其實一用即刻見到效果

別墅

引用:回覆+SMM26+的帖子 我要幫你訂的,要教你

回覆 SMM26 的帖子

我要幫你訂的,要教你按摩既手法,其實一用即刻見到效果 ...
Pls PM THX

子爵府

引用:TimeWise+Plus+™+Regena-Firm™+Intensive

成份

男爵府

mrslee2006 發表於 12-11-11 14:10
我地講既係Biodroga隻幹細胞面霜,我用左好有效,我啲朋友見到我塊面尖左都買左黎試,佢地都話好有效呀,我 ...

首頁

尾頁

跳至