少年成長

跳至

首頁

尾頁

別墅

沙龍

請問各位媽咪有冇影沙龍公司介紹呢? 因為我的仔仔己經三個月啦

複式洋房

Re: 沙龍

####
ADDRESS:FLAT C,G/F REAR,GOLDEN MANSION,
83-85 CHATHAM ROAD SOUTH,
TSIM SHA TSUI,KOWLOON.
TEL:2317 1298
Studio Name: Sorry the system forbidden to show
[/url]

民房

我個女女最近係銅鑼灣一間影樓影o左一輯相妳有無興趣睇下如有妳比個e-mail我send比妳睇
妳又可以入以下網址睇
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/rachelchingman/album?.dir=/2ffascd&.src=ph&.tok=phvSy5EB3RCaAGPo

大宅

tanoshi127 ,

滿三個月你就想帶佢去影樓影相,不如等佢識坐先丫,
變化會多d會有趣好多架,況且三個月bb表情都唔會好多,
加上影相會用閃光燈,狂閃bb對眼都唔係咁好...

這只不過係一個提醒,請別怪我多事 ...

[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

大宅

大宅

大宅

大宅

Babyhouse 好細個BB都有去映的,我有朋友個女2個月大已經映左,而且咁細個佢地唔直接用閃光燈的,唔會傷到眼。我女一歲個輯都無,兩歲開始就有閃。

有心映可以去睇下至決定,人人要求唔同,我都係參觀過至映第一次,之後一年映一次。
chunchan 寫道:
####
ADDRESS:FLAT C,G/F REAR,GOLDEN MANSION,
83-85 CHATHAM ROAD SOUTH,
TSIM SHA TSUI,KOWLOON.
TEL:2317 1298
Studio Name: Sorry the system forbidden to show

複式洋房

hello,
What is the address of the Causeway Bay studio? Your girl is so cute.

民房

個間影樓係銅鑼灣景隆街1號2樓個名叫 TI
電話 : 28384718

別墅

爵功成顯教善悌仁心展天聰

別墅

爵功成顯教善悌仁心展天聰

男爵府

好媽媽勳章