跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大家開始幫寶寶戒尿片未?

大宅

Re: 大家開始幫寶寶戒尿片未?

我個 b出街最鍾意搵toilet 去, 激死我 , 有時 half hour就要去一次

大宅

醒目開學勳章

我個衰豬 之前都肯一早起身去大大 跟住我得閒同佢去佢都肯架 不過唔知點解 佢自從病完之後 我起身同佢講 bb去唔唔lor 佢就拎哂頭咁 重叫"唔" 我之後再放佢落去佢就大喊啦 比野佢玩都唔得呀 佢要起身 我都唔知點好

大宅

會唔會病完之後去大大個 pat pat 痛??

別墅

別墅

別墅

我現在都開始教他去廁所,
教到我
次次都唔聽講,,激激激死我啦,,
幾時才肯,,,懂得去"O" :-(

大宅

原本 I planned to let him try after 2 years old. However, he want to 學哥哥去 toilet. So everytime if we call 哥哥去 toilet, he would go to toilet at once. So I started to train him now.
熙熙&樂樂媽咪

首頁

尾頁

跳至