跳至

首頁
45678...61

尾頁

大宅

Re: 元朗安寧路珈琳媽咪入黎傾0下!

CutieSo
我報0左名去旅行剌 ,學生要比錢架,都係一樣價錢
閱讀獎勵計畫我又參加0左
你個仔點呀,e幾日有冇比同學仔蝦呀??
馮先生有冇同你講番e件事啊
]

伯爵府

牛年勳章

winnieko1022
上次訂左砵砵車 , 有個贈品今日攞左但都唔知咩黎 , 唔識用
前日我個仔訓覺時比佢隔離個同學踢左一腳
今日我個仔話有個同學成日都打佢喎 , 唔知係未叫'家穎'果個同學仔 , 馮先生話佢已經同我個仔道左歉 , 不過我覺得小朋友唔緊要la
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

CutieSo
砵砵車我冇訂,贈品係吾係手提電腦黎架?
你個班多吾多吾係香港媽咪,我個斑好多呀 :-( :-(
你有冇報名去旅行呀,我個斑好多人吾去
]

大宅

今日我個仔話有個同學成日都打佢喎 , 唔知係未叫'家穎'果個同學仔 , 馮先生話佢已經同我個仔道左歉 , 不過我覺得小朋友唔緊要la[/quote]
你要叫個馮先生留意多d禾,你知啦,小朋友唔知大細力架嘛 [img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

]

伯爵府

牛年勳章

講真句 , 我都係見過好小同學仔媽咪咋
有好多都好早番到去 , 有d就係工人湊
但我見呢間學校都幾多媽咪唔係香港人law

我之前未同你講左我報左名去旅行law

砵砵車既贈品唔係手提電腦 , 呢個要加錢換架 , 下個月先有得拎 , 果部野都唔知咩黎

大宅

CutieSo
我地之前定個普通話cd,學校話仲要登,話吾知幾時番
我樂樂成日要我講普通話比樂樂聽,我一D都吾識講 :-( :-(
]

伯爵府

牛年勳章

平時我同我個仔睇書 , 佢見到本普通話書都話要睇 , 但我又唔識喎, 未直接同佢講'媽咪唔識讀 , 睇過第二本la'
我老公都成日問我訂左d野幾時有得

大宅

CutieSo
我個仔流鼻水成個星期啦 :cry: ,好番幾日又比人傳染 :-(
成個鼻都紅晒 :cry: :cry:
miss話 d cd 係台灣定番黎,要好耐哦
你係元朗番工架 ,我見你平時穿制服送你個仔番學
]

伯爵府

牛年勳章

我個仔流鼻水都個幾月la , 第一日番學我已經見到佢d同學仔流緊鼻水lu
佢依家下體又話痕 , 我公司d亞姐教我用滴露開水同佢洗喎 , 希望得la
你有無參加個義工呀 , 我都想參加 , 但可惜我要番工
我係天水圍番工架 , 係公司換衫好煩 , 同理換埋衫就會遲左收工 , 咁未著埋制服番去law

我有樣野想問下 , 我想做左好耐架la , 但好貴而且驚好痛
就係'cool'牙 , 你話好唔好呢??

大宅

CutieSo[quote]
佢依家下體又話痕 , 我公司d亞姐教我用滴露開水同佢洗喎 , 希望得la

我以前係 全職clinic 姑娘,以家係兼職,你個仔下體痕,你可以去藥行買(x孟氧) 吾識打
我有參加個義工呀,有時間米去下囉

你'cool'牙,好犀利嗎?我吾覺禾
]

伯爵府

牛年勳章

原來你有做野架, 我依家先知tim
x孟氧係一支咩野黎架 , 藥膏??
你唔覺 , 但我好覺 , 仲好憎tim

大宅

CutieSo
係灰孟氧, 係一隻藥粉,你如果 小朋友鳥鳥仲有 痕
用一粒米的份量灰孟氧開一杯水(淺紛紅色)
來浸鳥鳥~試 下得吾 得
如果仲 吾得你可以 pm個電話比我,我 直接同你 傾

]

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章

唔該晒你你 , 我個仔依家無痕la , 如果下次痕我會試下你呢個辨法
你樂樂戒左夜片未呀?我個仔仲未呀

angel1106
你好呀
我個仔讀緊k1

大宅

CutieSo
冇事就好喇 ,我樂樂今日病 :-( 發燒101.4 :-( 有嘔
又有鼻水,今日去我老世度睇e生
而家100.4仲有小小發燒,今晚吾使訓喇 :cry:
我老世話係d小朋友全染窩,我班好多小朋友帶口罩:-(
我樂樂未戒夜片呀?不個e幾晚塊片係冇小便

angel1106
hello
我個仔都係讀緊k1架,你係吾係全職媽咪0尼架
]

伯爵府

牛年勳章

番學真係多病 , 遲d涷d都唔知點算
我個仔朝朝起身條片仲好濕架 , 一晚痾幾次尿 , 半夜仲要飲奶 , 激死
佢之前唔駛架 , 一時時
10月我地無得送到去房室la , 我又唔係湊佢放學 ,如果有咩要問咁點呀???
個閱讀報告係未係學校借書呀, 點借架???

大宅

CutieSo
10月我地無得送到去房室la , 我又唔係湊佢放學 ,如果有咩要問咁點呀???

你係吾係家人同你奏仔,你可以放學問都ok架,不我都係覺得冇甘好
我樂樂前幾日肺炎:-( :-( :-( :-( :-( 發燒103.1
而家好番d啦
我覺得學校好

個閱讀報告係未係學校借書呀, 點借架???
你可以係學校借書,又可以係圖書室借書又得
之後要做report

]

禁止訪問

Re: 元朗安寧路媽咪入黎傾0下!

伯爵府

牛年勳章

下..... 點解會咁架 , 不過好彩無事
我個仔隻腳唔知做咩 , 一粒粒 , 仲越黎越多 , 但只係隻小腿咋
咁星期二去學校借書先

伯爵府

牛年勳章

原來校學既圖書館整理中呀
咁我要去圖書館申請番張借書証先得la

首頁
45678...61

尾頁

跳至