自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

1公升の眼淚

回家便開始看<1公升の眼淚>,今天看到第10集了,同樣是每集都在哭. 眼淚一直模糊了視線,看這套<1公升の眼淚>,你需要流下1公升的眼淚....I feel very sad...

:-( :-( :-( :-(

K-Only Human this song is very very nice
http://osaka.cool.ne.jp/jackwing/
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

別墅

Re: 1公升の眼淚

呢個係真人真事黎,不過真人其實個男主角係無此人架,個女仔既媽咪知道個女好希望拍拖,所以為完成個女既心願,就要求電視台加入一段感情戲比個女主角 :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

我都想睇呀, 喺邊度有得睇呀???

大宅

我好鍾意個男主角架,But原來係無此人架,真係好失望 :-(
貓貓豬 寫道:
呢個係真人真事黎,不過真人其實個男主角係無此人架,個女仔既媽咪知道個女好希望拍拖,所以為完成個女既心願,就要求電視台加入一段感情戲比個女主角 :-( :-(

真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

大宅

manyeebb,
你try

男爵府

好媽媽勳章

abe

請問入左嗰個網頁之後click邊度download呀???
我入左去唔知點download

大宅

manyeebb 寫道:
abe

請問入左嗰個網頁之後click邊度download呀???
我入左去唔知點download

me 2,有冇人可以教吓我哋呀?thx~~

子爵府

除咗dl,請問邊度有得買黎睇......

珍珠宮

醒目開學勳章

1公升の眼淚的女主角---沢尻エリカ---就快拍新日劇 係《 新 不 了 情 》日 劇 版... 劇名叫《 太 陽 之 歌 》....一樣係做有病的少女 我好期待呀 因為男主角係《在世界中心呼喚愛 》的男主角山田孝之 剛剛睇完山田孝之既《 白夜行》 都唔錯架 沢尻エリカ同山田孝之演慘戲都好好....所以呢套《 太 陽 之 歌 》一定會好好睇

大宅

click左邊here,

男爵府

好媽媽勳章

abe 寫道:
click左邊here,

唔好意思, 都係搵唔到既, 可唔可以講多d呀???

大宅

我搵到呀,但係出晒啲亂碼,所以都係睇唔到.

首頁

尾頁

跳至