夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

cheap人做cheap野!!!

不知所謂....我老公昨晚同我講....話搵日同bb入去同佢阿媽食飯...佢都無叫我...#............之後我問...洗唔洗我去...
佢話要問過佢阿媽先....#佢呀....

今朝搭車返工...越諗越慶....於是send左個msg俾佢.........
bb要痴住我...如果你留低我只同bb去街的話...sorry...唔該你自己去...真的不明白...bb有阿媽架...你這樣做究竟是甚麼意思??如果你話你阿媽唔想見到我...ok...我都唔想我個仔見佢....但.....................佢佢一直都無回覆我.............

到我放工....點知今晚要開ot....佢六點打俾我....我話我唔返屋企食飯....問長問短....以為佢咁關心我......................
點知....我返到屋企...個工人話我知佢地出左去食飯.....
佢阿媽....阿妹同男朋友...........

係咪cheap人做cheap野先....
靜靜雞帶個仔入去.......

大宅

Re: cheap人做cheap野!!!

之前都係咁o架??

大宅

雖然係cheap, 但佢都係你個仔的

別墅

就算你老公個邊對你幾差,你幾唔鐘意佢地都好..佢地始終都係bbo的親人(相信都好鍚bb) 你唔可以唔比佢地見面.一會今你老公難做.二99對你幾衰都好,你唔比佢見個孫,講到尾都係你唔啱,冇人幫你!三教壞細路(唔係好奶奶啫,可以係個好

別墅

我覺得你老公好唔啱, 兩公婆咩事都應該開心見誠大家講, 有乜理由瞞住你帶個仔出去!

我唔清楚你同99的關係, 表面上睇, 如果唔係有深仇大恨, 即使你同99唔啱, 係唔應該唔比個仔同佢見面, 畢竟都係個仔的嫲嫲, 反而最大問題個係你老公, 無想辦法補救你同99的問題, 反而"扇"風點火, 做埋d野令你兩婆媳的關係更加惡化, 有乜理由偷偷帶個仔出去, 做到好似係你野蠻無理咁, 而你老公又係, 有乜理由贊同99做法, 唔叫埋你出去食飯, 佢有無當你係屋企人, 個中關係我真係唔係好明白!

點都好, 我覺得要同你老公講下道理, 瞞得一次重有下次!
因為愛...所以等待...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我老公有陣時都係咁
我都唔想見我奶奶
佢就自己帶左個仔去
去囉~我唔想見到佢o者
但佢始終都係佢麻麻
點可能唔俾佢地見丫
睇開d啦

大宅

睇番你以往既POST,你都唔係幾鍾意奶奶,咁唔出去見佢同食飯咪仲好,唔駛食完番黎又激氣.唔俾個孫見佢地又唔通嘅.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

媽媽可人:
我第一年做人媽媽,呢d事都係有發生在我身上,我原本有份幾好的工,就係因為咁樣,我唔放心為有唔做,全職照顧bb...唔係話99會對bb差,而係大家方法唔同,有時d野接受唔囉∼

子爵府

好媽媽勳章

其實你老公係唔o岩...無過佢都係唔想同你嗌交...唔想你唔鍾意佢先咁做...bb你老公都有份...而且bb都係你老公阿媽個孫...自己同奶奶唔好...奶奶唔鍾意你...呢d係你地既事...唔好攪到bb...多一個人鍚...好過少一個人鍚...而且又唔係日日見...唔好嬲啦...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

唔好咁嬲啦!我幫你打佢地呀

別墅

唔好意思, 頭先睇到有個媽媽講, 話bb的grandmother 都會鐘意自己個孫, 但係我想講, 其實並唔係必然, 可以唔理佢之餘仲要投訴個2,3歲的小朋友唔理佢架

子爵府

揚莉煒媽咪 寫道:
我老公有陣時都係咁
我都唔想見我奶奶
佢就自己帶左個仔去
去囉~我唔想見到佢o者
但佢始終都係佢麻麻
點可能唔俾佢地見丫
睇開d啦

係囉
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至