跳至
[2004年或之前] hello

首頁
12345...21

尾頁

大宅

hello

我第一次入嚟,阿仔3/97年,好反叛,又懶,唉!我媽成日話我寵壞了他!分享下!有活動預我! :-(

男爵府

Re: hello

Hi! anitapooh:
歡迎!歡迎! :mrgreen:
我仔8月o架!咪又係一個懒字!
打機就最精神,好耐都唔使飲、食、拉! ?-( :-x
你只有一個小朋友?
你不如入97會度發表啦!會多人應d o架!

大宅

細仔15 months la,佢簡直係我甜心!不過,我肚又有一個十ニ月出世,呢個是意外,唉 :-(

大宅

Dear moms,
Greetings to all! I'm a new comer in this link!
My girl was born in Aug./97
Thanks for sharing.
B. rgds.,
deniset

大宅

睛靈勳章

anitapooh 寫道:
細仔15 months la,佢簡直係我甜心!不過,我肚又有一個十ニ月出世,呢個是意外,唉 :-(

3 ..... 你冇返工啦。湊三個都好辛苦 。:cry:
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

男爵府

deniset:
Hi! 我囝都係97年8月,又瘦又細粒! :cry:

男爵府

男爵府

男爵府

anitapooh:
Oooooo........3個!

大宅

Dear looby,
Nice to meet you!! (Sorry my Chinese typing is extremely poor !! )
Mine is very skinny too but she has a good appetite and can eat more than I........only that she doesn't put on weight
Does your boy do any sports?
B. rgds.,
deniset

男爵府

deniset:
唉!運動?
我囝最喜歡眼部運動:
1)打機、上網
2)睇小說(連老師都叫佢小息唔好掛住睇小說,叫佢玩多d)
3)睇電視
佢得46磅咋! :-(

大宅

Dear Looby,
1)打機、上網
Excellent eye/hand co-ordination skills , great!

Excellent composition skills, great!

3)睇電視
Excellent 通識 / general knowledge skills, great!

Save you a lot of money for food expenses!

男爵府

deniset 寫道:
Dear Looby,
1)打機、上網
Excellent eye/hand co-ordination skills , great!

Excellent composition skills, great!

3)睇電視
Excellent 通識 / general knowledge skills, great!

Save you a lot of money for food expenses!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

我有返工架,返長夜!在下午睡三小時,晚上有小睡嘅!(if lucky)一個月有十日假!我d老餅公務員都不俗,返工才是我的relax time,要不,我受不了!

大宅

我仔勁偏食,60磅但高(140cm),一條柴

大宅

Hello anitapooh,
My girl is about the same size as your boy. Skinny but tall. But she is a good girl and not choosy. Only that she doesn't put on weight. What month is your boy?
deniset

男爵府

anitapooh:
啊........你上夜班的! 你e+放緊產假?
做媽媽:生又辛苦、養又辛苦、教又辛苦,但如果無咗d小魔怪,我又覺得悶、可能返工放工唔知為乜,同C6又無乜激情!

我哋可以組織97一條柴會,比佢哋分享一條柴心德!

大宅

<<我哋可以組織97一條柴會,比佢哋分享一條柴心德! [/quote] >>

大宅

deniset: 我仔三月出世,上年開始,頑皮、懶、無手尾、大洗、無禮貌,齊曬!我唔知點教,我又唔想打,淨係怕我老公、、一條柴會?好呀,我仔隨時有冠軍攞--最廋!最近,重有濕疹!妳地得一個小朋友?

大宅

lobby,我應十一月中才放產假!有時我諗:如果自由身,可以周遊列國,我生仔前勁去旅行架!有細路好似負債上身!不過,生過、陀過、又係我呢一生(做女人)應該做,死也無憾吧! :lol: 第三個bb真不想要,忍心不下,自己又係教徒!時間+精神都無,好彩經濟上也勉强,請多一個工人。一家七ロ,嚇死、、、

首頁
12345...21

尾頁

跳至