自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

丫...我老公尋晚醒起要去伶番張智能身分證可惜...

佢話唔見左去伶果張紙...點算...佢上個月29號去影左相果d...佢話要半個月內攞喎...即係16號...
但佢記得件事既時候已經係18號既11點幾
咁點算呀?可唔可以打比佢地話唔見左架?可以打比邊個呢?

大宅

Re: 丫...我老公尋晚醒起要去伶番張智能身分證可惜...

你幫佢就一定唔得架啦....
叫佢上去本身拎o個到....帶埋passport/出世紙咁既野去問人地d職員啦....又或者舊既id,有冇影低copy 呀...有拎埋上去囉

洋房

Re: 丫...我老公尋晚醒起要去伶番張智能身分證可惜...

唔見左去伶果張紙係唔怕,只要你叫你老公自己新身攞番張智能身分證<記住要本人>,你話比佢知,你唔見左張紙,[因為我家姐都係唔見左張紙],其實有無張紙都無所謂,但一定要舊既id就得啦!!

大宅

仲有過左期都有得攞ga, 但要儘快去拎返, 因為我都係過左期先記得去拎 :mrgreen:

[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[size=medium]真係唔該晒咁多位呀...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至