自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Hello Kitty 八 達 通 面 世

**Copy by Appledaily by 19/5/2006**

[img align=left]http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/200pix/20060519/Article_news/19ls1p6.jpg[/img]

八 達 通 昨 日 公 布 首 次 推 出 兩 套 Hello Kitty 八 達 通 禮 盒 套 裝 , 每 盒 套 裝 內 附 Hello Kitty 成 人 八 達 通 卡 、 Hello kitty 八 達 通 卡 套 及 Hello kitty 電 話 繩 各 一 , 每 套 售 價 138 元 ( 不 設 按 金 及 儲 值 額 ) 。
八 達 通 發 言 人 稱 , 套 裝 共 有 兩 款 設 計 可 供 選 擇 , 喜 愛 傳 統 設 計 可 選 粉 紅 夢 幻 作 背 景 的 「 祝 福 篇 」 ; 活 潑 好 動 的 可 選 擇 色 彩 繽 紛 的 「 購 物 篇 」 。 有 關 套 裝 即 日 起 在 全 線 7-Eleven 便 利 店 發 售 。

大宅

Re: Hello Kitty 八 達 通 面 世

大宅

2019勳章

大宅

係咪有d貴呢

大宅

今日頭條日報有兩張平$15Coupon呀!

子爵府

2019勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

張咭可吾可以轉自動增值呀?

男爵府

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

公爵府

大宅

138貴呀, 但我都忍唔住尋晚買O左,
但今日頭條今日有得平
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

有冇頭條日報coupon可以比張我呀。。。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

CeciLeung>>>
你今日攞唔到 '頭條'? 可以去麥記取呀.
我有多出, 上環俾你方便嗎?

***原來張卡沒有面值, 用前先要增值呀!
($123 買張卡係未有 d 貴.... )

CeciLeung 寫道:
有冇頭條日報coupon可以比張我呀。。。[/quote]

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章

大宅

嘩!好貴喎, 淨係買張咭, 裏面又無儲值額
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

請問頭條日報coupon可以平幾多?
木村

大宅

funbabyhk:
唔該晒你呀~
因為我係响天水圍住、响天水圍返工,所以根本就冇機會拎到"頭條"。
奶奶岩岩落去睇過,麥記冇晒喇。 :-(
想問張coupon有冇expire date架?

大宅

k.k 寫道:

平$15蚊

男爵府

k.k 寫道:

原價$138 而家平$15 即$123/一套~

子爵府

2019勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有效期至 25/5. 如你要pm 個地址比我寄給你.

CeciLeung 寫道:
funbabyhk:
唔該晒你呀~
因為我係响天水圍住、响天水圍返工,所以根本就冇機會拎到"頭條"。
奶奶岩岩落去睇過,麥記冇晒喇。 :-(
想問張coupon有冇expire date架?

首頁

尾頁

跳至