自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

Re: Hello Kitty 八 達 通 面 世

CeciLeung & vksophie, Thx~
木村

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

頭條及好似都市都有呀...平$15.
k.k 寫道:
請問頭條日報coupon可以平幾多?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

thx

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

男爵府

PRISCILLALAM 寫道:
嘩!好貴喎, 淨係買張咭, 裏面又無儲值額

同意,但又好鬼靚

大宅

可唔可以自己增值架??

大宅

應該可以,同一般成人咭一樣

大宅

可以, 我入o左 100蚊~
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

今日向SEVEN見到,都几靚, 不過又真係買左D

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我同事今朝去買, 已經無晒粉紅色喇.......

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我都想要呀,有冇人俾我呀?

SUSANNA 寫道:
有效期至 25/5. 如你要pm 個地址比我寄給你.

[quote]
CeciLeung 寫道:
funbabyhk:
唔該晒你呀~
因為我係响天水圍住、响天水圍返工,所以根本就冇機會拎到"頭條"。
奶奶岩岩落去睇過,麥記冇晒喇。 :-(
想問張coupon有冇expire date架?
[/quote]

大宅

請問有冇人知買Hello Kitty 八 達 通有冇大口仔送?
我問過一兩間都話冇.....

大宅

兩款都好靚呀..雜誌都有介紹過..但$138真係貴囉..1蚊面值都無....我都仲諗緊買定唔買好~

大宅

出mickey mouse八 達 通就好啦,我鍾意mickey...........

大宅

冇大口仔送o嫁.~
仲有, 聽講好多間已經冇hello kitty 賣.

Venessa 寫道:
兩款都好靚呀..雜誌都有介紹過..但$138真係貴囉..1蚊面值都無....我都仲諗緊買定唔買好~
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

男爵府

好貴~~~ 百幾蚊買隻套+繩.......靚都係咁話 :lol:

子爵府

醒目開學勳章

如果係hellokitty.com的 會員可以用$120買ga!

男爵府

Charlotte_mom 寫道:
我同事今朝去買, 已經無晒粉紅色喇.......

我反而鍾意紅色

子爵府

大宅

請問邊個有多caupon送呀...我好想買呀

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

licarol 寫道:
如果係hellokitty.com的 會員可以用$120買ga!

如果有登記八逹通日日賞的媽媽就有特別訂購Hello Kitty 八 達 通$120,我琴日收到佢D電郵,就係唔知訂唔訂好.

首頁

尾頁

跳至