美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

又過2000

大家減緊既要繼續努力!

落了山的就繼續分享好嘢同幫我地未下山的打氣!

複式洋房

rexmom 發表於 12-11-5 14:15
又過2000

大家減緊既要繼續努力!
我報到先。今個星期三見c後正式減完,129到現在109,打後就係keep fit 期,好驚忍吾到口呀!有冇jm係keep fit期仲繼續落磅?分享下^^

大宅

我都報到先,
我今日去見c, 減左7日 , 輕左3磅, 大家加油

大宅

bigbirdeppl
我覺得要話俾c聽, 講真呢個keepfit 過程, 佢係你最親密既同伴, 如果唔可以keep得夠既方式or 有hard feeling, 你講左俾佢知先, 可能佢會有一d professional adjustment呢, 而家你日日都咁dwon, 都唔係辦法喎!
你知啦, keep fit 係長時間既戰爭

但你之前d餐跟得足嗎?

複式洋房

apple_haha 發表於 12-11-5 15:27
bigbirdeppl
我覺得要話俾c聽, 講真呢個keepfit 過程, 佢係你最親密既同伴, 如果唔可以keep得夠既方式or 有 ...
唔係全部跟足,假期會食多左,其實係咪個個都可以跟得甘足?偏差少少都會減唔到?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:apple_haha+發表於+12-11-5+15:27+bi

原帖由 bigbirdeppl 於 12-11-05 發表
唔係全部跟足,假期會食多左,其實係咪個個都可以跟得甘足?偏差少少都會減唔到? ...
會唔會做錯運動?

大宅

回覆 bigbirdeppl 的帖子

甘我都有小小跟唔足,
不如你同左你個c 傾傾先啦, 我估佢會有一d建議俾你傢, 唔好唔開心啦

複式洋房

我有個感覺係,C俾一個M53餐單俾我,唔夠食,食多左就係我唔arm,唔關個C事。

但係我又諗,如果個個都食甘少,實減到啦,甘點解要join呢?

複式洋房

我其實同一班人(六個)一齊減,每人減十至十二lbs,三個月,大家一齊做運動,節食,佢地個個都減到十磅八磅,我反而係減得最少果個。。。。

複式洋房

janice1002 發表於 12-11-5 16:11
會唔會做錯運動?
Usually i do running, run 45 mins, 3-4 times per week. Sometimes do 5 times per week tim.
If not running, i will still do hot bath to keep my metabolic rate higher

複式洋房

apple_haha 發表於 12-11-5 16:12

甘我都有小小跟唔足,
Thx for comforting..>__<
I actually discussed with C, but she said if u want to keep fit, really need to eat less, eat vegetable and fruit....that means....same answer law.....ai......

apple_haha  大家一齊加油呀  發表於 12-11-5 16:35

大宅

同一班一減?
即係你同埋你d friend一齊減?

你減左幾夠? 減左幾多磅? fat rate減左幾多呀?

複式洋房

apple_haha 發表於 12-11-5 16:32

同一班一減?
They didnt join MSL, just keep fit by their own.
Fd A: 220->190 (180cm) boy
Fd B: 119->108 (160cm) girl
Fd C: 174->160 (170cm) boy
Fd D: 151->144 (172cm) boy
Me: 131-> 125 (172cm) girl

so......i am the one who reduce the least.

Those were within 3 months.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:janice1002+發表於+12-11-5+16:11+會

原帖由 bigbirdeppl 於 12-11-05 發表
Usually i do running, run 45 mins, 3-4 times per week. Sometimes do 5 times per week tim.
If not run ...
你有冇見體適能導師?其實唔係個個要跑步架喎?
你由幾多磅開始減呀?要減幾磅?

男爵府

回覆:米施洛part 8

10年前我媽去過米記,以前要著泳衣影相,我想問而家仲要唔要?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:10年前我媽去過米記,以前要著泳衣影相,

原帖由 cholewong29 於 12-11-05 發表
10年前我媽去過米記,以前要著泳衣影相,我想問而家仲要唔要?
of course no

大宅

回覆:bigbirdeppl 的帖子

你真是要同你個師傾下,或者轉C得唔得?
好過你而家甘
你還有幾耐減?

大宅

甘攪笑,要穿泳衣

961123    發表於 12-11-29 11:03

大宅

我今日第十日, 返去見C, 而家共輕左5磅, 都仲係keep住食m85, 星期三要食一日三文治餐。

apple_haha  好好成績呀  發表於 12-11-6 11:09

男爵府

好媽媽勳章

有無jm可以借個number俾我用

bkteapot  PM左你  發表於 12-11-5 23:15

首頁

尾頁

跳至