跳至

首頁

尾頁

男爵府

0924 聚會收費

各位靚媽,

首先非常多謝大家踴躍參加0601 第三次 聚會,
我地已經決定左地點/時間, 現報告詳情如下 :

日期: 24/9/2006 (日)
時間: 1300-1700
形式: 下午茶自助餐 (自助餐由1430-1630供應)
內容: 遊戲、茶聚、抽獎、攝影、錄像
費用: 成人 $140 (包咖啡/茶)
小童 3-12歲 $100 (包鮮奶/朱古力)
地點: 尖東帝苑酒店2/F Garden Rooms

煩請大家在 6月20日前 把費用以劃線支票形式寄給mr2,地址如下:

Realfair Group Limited - Sandy Ho
Rm.1006-7, HSH Mongkok Plaza,
794-802 Nathan Road, Kln, H.K.

支票抬頭 HO WAI SHAN SANE

**請各媽咪附上已貼$1.4郵票及填上回郵地址的信封, 以便寄回收據作入場用,為免爭議,請大家務必保留收據,當日0924出席時交工作人員核對

**請各媽咪在支票背後清楚寫上參加編號、網名、出席人數、電話,參加編號是你在報名時的次序,可到報名topic處睇到。

舉例1:
20) TobsterBB
2A1B1K (6歲)
Tel: xxxx-xxxx

支票銀碼是 $380 (140*2 + 100)

舉例2:
1) mrsmcdull
3A1B

支票銀碼是 $420 (140*3)

**寄了票的媽咪亦可在此版留言,方便跟進

如有任何問題,歡迎PM我跟進,謝謝。

由於是次人數眾多,為免混亂,我們不接受現金轉賬,敬希原諒。

過了6月20日仍未收票的報名會作取消。 多謝合作。

男爵府

Re: 0924 聚會收費

no problem mrsmcdull.

男爵府

唔好意思,搵左你做例子,因為你有 K

TobsterBB 寫道:

大宅

好.... 我又要準備開工>> 收數 >> 囉....

大宅

仲有....唔該到時各位靚媽係支票後面寫俾我知妳阿b
係一月出世係囝囝定囡囡... 方便到時整名牌用 !
< 0505 有出席過既媽咪就唔駛啦.. 我有record ! >

男爵府

嘩,bbq做左印度西施既.....

大宅

諗住刺激下收視嘛...

男爵府

no problem la, my pleasure!

mrsmcdull 寫道:
唔好意思,搵左你做例子,因為你有 K

[quote]
TobsterBB 寫道:
[/quote]

男爵府

mr2 寫道:
諗住刺激下收視嘛...

bbq is so cute...........just like her mother
What's that on her head?

大宅

真係好cute喎 , 我會盡快寄出支票
mr2 寫道:
諗住刺激下收視嘛...

大宅

其實係我用既化妝頭帶...... 見佢冇乜頭髮咪遮下
冇咁肉酸囉.........

侯爵府

但我冇支票簿ar,点算好ar :-( :-( :-(
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

男爵府

lingha

please check PM

子爵府

禁止訪問

男爵府

我們會在20/6交錢給酒店,所以請不要開期票啊。

即時能過數才算已報名確認,多謝合作。

浩天靚媽 寫道:
mrsmcdull,
想問下支票日期寫幾時呢

禁止訪問

男爵府

各位靚媽,

首先非常多謝大家踴躍參加0601 第三次 聚會,
我地已經決定左地點/時間, 現報告詳情如下 :

日期: 24/9/2006 (日)
時間: 1300-1700
形式: 下午茶自助餐 (自助餐由1430-1630供應)
內容: 遊戲、茶聚、抽獎、攝影、錄像
費用: 成人 $140 (包咖啡/茶)
小童 3-12歲 $100 (包鮮奶/朱古力)
地點: 尖東帝苑酒店2/F Garden Rooms

煩請大家在 6月20日前 把費用以劃線支票形式寄給mr2,地址如下:

Realfair Group Limited - Sandy Ho
Rm.1006-7, HSH Mongkok Plaza,
794-802 Nathan Road, Kln, H.K.

支票抬頭 HO WAI SHAN SANE

**請各媽咪附上已貼$1.4郵票及填上回郵地址的信封, 以便寄回收據作入場用,為免爭議,請大家務必保留收據,當日0924出席時交工作人員核對

**請各媽咪在支票背後清楚寫上參加編號、網名、出席人數、電話,參加編號是你在報名時的次序,可到報名topic處睇到。

舉例1:
20) TobsterBB
2A1B1K (6歲)

支票銀碼是 $380 (140*2 + 100)

舉例2:
1) mrsmcdull
3A1B

支票銀碼是 $420 (140*3)

**寄了票的媽咪亦可在此版留言,方便跟進

如有任何問題,歡迎PM我跟進,謝謝。

由於是次人數眾多,為免混亂,我們不接受現金轉賬,敬希原諒。

過了6月20日仍未收票的報名會作取消。 多謝合作。

別墅

別墅

首頁

尾頁

跳至